Antena Meniu Search
x

Îndrăgostiţi de viaţa pe mare

Există o categorie de oameni născuţi să călătorească. Li se spune "iubitori de yachting". Cei care i-au cunoscut stau mereu cu bagajele făcute.

Vezi și

Există o categorie de oameni născuţi să călătorească. Li se spune "iubitori de yachting". Cei care i-au cunoscut stau mereu cu bagajele făcute.

Fără reguli, fără limite. Pentru un skipper bun, iarna e doar un anotimp în calendar. Drumul către soare se stabileşte de comun acord cu pasagerii ambarcaţiunii.

Putem să înotăm spre acea plajă sau chiar să înoptăm acolo. Avem libertate maximă de mişcare!

Ori explorează insule şi testează taverne tradiţionale. Vara aduce şi mai multe oferte. Pentru o săptămână pe yacht în Grecia, Croaţia sau Italia, tarifele pleacă de la 500 de euro de persoană. Cei mai mulţi clienţi vor însă în Thailanda şi nu se codesc să plătească dublu pentru asta. Interesul lor pentru acest tip de vacanţe mulţumeşte investitorii.

E cel mai bun an pentru sailling, spun reprezentanţii companiilor de profil care s-au adunat zilele acestea la salonul nautic. Daria ne prezintă un velier premiat, cu trei cabine. Ştie totul despre Santa Clara.

Pentru cei care s-au săturat de all inclusive şi vor să experimenteze libertatea, salonul nautic e deschis la Romaero şi mâine 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Îndrăgostiţi de viaţa pe mare