Antena Meniu Search
x

Infidelitatea are motivele ei

Setul de valori după care se ghidează omul modern diferă foarte mult de cel de acum un secol, să zicem!

Vezi și

 Setul de valori după care se ghidează omul modern diferă foarte mult de cel de acum un secol, să zicem! Scopul femeilor nu mai este doar să fie soţii şi mame, ci şi să aibă o carieră de succes.

Nici bărbaţii nu mai au aceleaşi target-uri ca în trecut. Nu mai vor doar să câştige bani cât să-şi întreţină familiile, ci vor să urce pe scara ierarhică. Iar asta, pe lângă masterate sau doctorate, înseamnă multe ore petrecute la muncă. Doar că banii şi funcţiile pot să vină la pachet şi cu o serie de dezavantaje. Iar unul dintre ele este infidelitatea. Şi nu, nu doar bărbaţii înşeală.

Tentaţia de a cădea pradă ispitei este mare, mai ales că suntem renumiţi pentru femeile frumoase. Însă, specialiştii în relaţiile de cuplu, spun că agăţatul pe stradă sau în cluburi nu mai e la modă. Locul de muncă este, de fapt, cel care crează un fel de mediu favorabil pentru infidelitate.

Explicaţia are o logică, mai ales când stăm mai mult la muncă decât acasă. Specialiştii spun că unul dintre secretele unei relaţii reuşite constă în continua inovaţie. Fiecare partener trebuie să vină cu ceva inedit, pentru ca legătura să nu devină monotonă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Infidelitatea are motivele ei