Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mulţi infractori sunt liberi pe străzi şi nu se tem să atace din nou. Legea recursului compensatoriu i-a eliberat

Legea recursului compensatoriu umple străzile de infractori. Mulţi atacă din nou la nici câteva luni de când scapă din închisoare.

de Redactia Observator

la 24.01.2018 , 11:07

Legea recursului compensatoriu umple străzile de infractori. Mulţi atacă din nou, la nici câteva luni de când scapă din închisoare. În Bucureşti, o femeie cu două condamnări pentru tentativă de omor şi nenumărate abateri în spatele gratiilor a încercat să ucidă din nou.

Reporterii Observator au aflat că până şi familia, speriată, a alungat-o de acasă. Un alt individ periculos, pentru care procurorii au "uitat" să ceară din nou arestarea, îşi terorizează şi el victimele. 

O femeie a atacat pe una dintre cele mai aglomerate străzi din Bucureşti. Un bărbat de 50 de ani, care i-a atras atenţia că are un comportament nepotrivit. 

Vezi și

Poliţiştii au prins-o cu ajutorul camerelor de supraveghere. Şi au recunoscut-o. O eliberaseră în octombrie din Penitenciarul Gherla. Unde ispăşea încă o pedeapsă pentru tentativă de omor. Acasă, rudele aveau ordin de protecţie.  

Şi totuşi, legea recursului compensatoriu i-a asigurat libertatea. Chiar dacă, şi în puşcărie, a agresat zeci de deţinute şi a fost sancţionată de tot atâtea ori. Încearcă să ucidă, povestesc rudele, de când era doar un copil. Comisia din penitenciar îi respinsese ultima cerere de liberare condiţionată. 

Pe străzile Bucureştiului umblă liber şi un bărbat pe care autorităţile l-au scăpat de mai multe ori printre degete. Deşi era recidivist, judecat pentru furt, procurorii nu au mai considerat necesar să ceară prelungirea arestului preventiv. Prin urmare, hoţul s-a întors să-şi intimideze victima.

Când au văzut în mediul online fotografia agresorului, mai multe educatoare de la o grădiniţă din Capitală şi-au dat seama că este individul care le terorizează de doi ani de zile. 

O educatoare agresată: "A venit in spatele meu, m-a apucat de gluga, eu am inceput sa tip. Am inceput sa plang, am sunat pe cineva sa vina sa ma ia si am spus ca eu nu mai vreau sa vin la locul de munca."

Poliţiştii au deschis un dosar pentru agresiune sexuală şi violarea sediului profesional, dar bărbatul nu a fost reţinut. Avocaţii şi procurorii au cerut rearestarea lui, dar instanţa se va pronunţa peste o săptămână. În urmă cu trei săptămâni, un tânăr a fost înjunghiat şi lângă staţia de metrou de la Politehnică. Agresorul lui e tot de negăsit. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri sociale » Mulţi infractori sunt liberi pe străzi şi nu se tem să atace din nou. Legea recursului compensatoriu i-a eliberat