Antena Meniu Search
x

Îngheţata de la dozator este cel mai dulce şi mai mare pericol!

Îngheţată, colorată şi periculoasă. Ieftină, dar nesănătoasă. Plină de coloranţi care ne pun viaţa în pericol. Îngheţata de la dozator poate fi un mare duşman.

Vezi și

 Îngheţată, colorată şi periculoasă. Ieftină, dar nesănătoasă. Plină de coloranţi care ne pun viaţa în pericol. Îngheţata de la dozator poate fi un mare duşman. Cu o cameră ascunsă, reporterii Observator au întrebat vânzătorii dacă au idee ce conţine produsul lor.

Vânzătoarea nu pare prea interesată să ştie ce conţine produsul pe care îl vinde. Contează doar să îşi vândă marfa. Iar acum, în zilele călduroase de vară, o îngheţată este deliciul răcoros şi preferat de toată lumea.

Colorată, dulce şi rece. Nu mai stă nimeni să se gândescă ce conţine. Copiii, nici atât. Dar pentru unii, chiar este important să ştie ce mănâncă. Astăzi, pe piaţă există o adevărată explozie de arome, de culori şi de gusturi de îngheţată.

Dar, pentru cei mai mulţi preţul e mai important decât sănătatea. Un cornet cu îngheţată de la dozator nu costă mai mult de 3 lei. 3 lei dai, 3 lei face. Culorile îngheţatei sunt date de diverşi coloranţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Îngheţata de la dozator este cel mai dulce şi mai mare pericol!