Antena Meniu Search
x

Și cerul a plâns la înmormântarea Claudiei, una dintre cele patru studente moarte în accidentul de la Jibou: "Ce mesaj să poți aduce în aceste momente?" (Video)

Claudia Barboș, una dintre studentele moarte în teribilul accident de la Jibou, a fost condusă pe ultimul drum astăzi de rude și prieteni.

Claudia Barboș, una dintre studentele moarte în teribilul accident de la Jibou, a fost condusă pe ultimul drum astăzi de rude și prieteni.

Zeci de oameni s-au adunat în curtea casei Claudiei din comuna Ciocotiș, din Maramureș, pentru a-și lua rămas bun de la tânăra care a pierit, alături de alte trei fete, după ce mașina în care se aflau a fost spulberată de tren, la o trecere la nivel cu calea ferată, la Jibou, în județul Sălaj.

Inmormantarea Claudiei, victima a accidentului de la Jibou

Rude, prieteni și oameni din localitate au participat la slujba emoționantă de înmormântare. Până și preoții care au slujit au fost marcați de cumplita tragedie până la lacrimi.

"Ce să poți spune într-o situație de felul acesta? Ce cuvinte să alegi, ce mesaj să poți aduce? și NOi cei care slujim aici suntem oameni ca dvs. Ne rugăm ca bunul Dumnezeu să întărească pe cei care trebuie să rostească un cuvânt", sunt cuvintele emoționante ale preotului la slujba de înmormântare a Claudiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Și cerul a plâns la înmormântarea Claudiei, una dintre cele patru studente moarte în accidentul de la Jibou: "Ce mesaj să poți aduce în aceste momente?" (Video)