Antena Meniu Search
x

Răsturnare de situație în cazul tragediei de la Jibou. Ce au descoperit medicii despre Sanda, singura supraviețuitoare a carnagiului din ziua de Înălțare

Sanda Ungur este singura supraviețuitoare a accidentului de la Jibou, ea fiind transportată la spital cu multiple traumatisme la cap.

Victimele accidentului de la Jibou, unde patru tinere au murit dupa ce masina lor a fost lovita de tren

Sanda Ungur este singura supraviețuitoare a accidentului de la Jibou, ea fiind transportată la spital cu multiple traumatisme la cap.

Transportatpă inițial la Spitalul Judeţean Zalău, tânăra din localitatea maramureșană Răzoare a fost transferată ulterior la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă “dr. Constantin Opriş” din Baia Mare.

Vasile Pop, managerul interimar al spitalului din Baia Mare, a dezvăluit, potrivit jurnalmm.ro, că Sanda Ungur nu-și amintește de accident, ea declarând că nu-și mai aduce aminte nimic din ceea ce s-a întâmplat după festivitatea de absolvire a Universității Tehnice din Cluj-Napoca, la care participase alături de cele patru colege ale ei, care și-au pierdut viața în accident.

Pe acelaşi subiect

“Victima are politraumatisme şi contuzie toracică cu contuzie pulmonară. Starea tinerei nu este foarte gravă, dar rămâne în continuare sub supraveghere şi tratament. Nu știe ce s-a întâmplat. Spune că a uitat tot ce a fost după festivitatea de absolvire a Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca. Suferă de amnezia retrogradă”, a declarat Vasile Pop.

Sanda Ungur va fi cercetată pentru ucidere din culpă

Polițiștii și procurorii din Sălaj au deschis o anchetă în cazul tragediei de la Jibou în care patru studente au murit, iar tânăra care se afla la volanul autoturismului este cercetată penal pentru ucidere din culpă.

Cercetările făcute de polițiști au stabilt că Sanda Ungur, tânăra de 21 de ani care conducea mașina izbită de un tren la Jibou, nu a respectat semnalele la trecerea la nivel cu calea ferată.

Potrivit anchetatorilor, tânăra șoferiță a ignorat semnalele acustise și luminoase la trecerea la nivel cu calea ferată, iar autoturismul în care se afla alături de patru prietene a fost spulberat de trenul R4046, care circula pe ruta Baia Mare-Jibou.

Sanda Ungur a rămas încarcerată în mașină după accident, fiind salvată de pompierii sosiți la fața locului.

Patru studente au pierit la Jibou

Sanda și prietenele ei, Mădălina Parja, Sara Pop, Claudia Barboș şi Maria Știț, se întorceau de la Cluj, de la festivitatea de absolvire a Universităţii Tehnice din Cluj-Napooca.

La o trecere la nivel cu calea ferată de pe raza localităţii Jibou, tânăra şoferiţă nu s-a asigurat şi pătruns pe calea ferată exact în momentul în care un tren se apropia cu viteză.

Accidentul a fost inevitabil, iar impactul a fost devastator. Trei dintre cele cinci fete au fost aruncate din maşină şi au murit pe loc, iar celelalte două au rămas încarcerate.

Şoferiţa a fost singura care a scăpat cu viaţă, în timp ce prietena ei, aflată pe scaunul din dreapta faţă, a murit din cauza rănilor grave.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Răsturnare de situație în cazul tragediei de la Jibou. Ce au descoperit medicii despre Sanda, singura supraviețuitoare a carnagiului din ziua de Înălțare