Antena Meniu Search
x

Mama şi cei doi copii din Braşov, uciși de tată, au fost înmormântaţi în satul bunicilor din Neamţ

Mama şi cei doi copii din Braşov, care au fost ucişi de tată, au fost înmormântaţi în satul bunicilor din Neamţ.

Vezi și

Mama şi cei doi copii din Braşov, care au fost ucişi de tată, au fost înmormântaţi în satul bunicilor din Neamţ. În faţa celor trei sicrie, preotul care ţinea slujba a izbucnit în lacrimi. Femeia ucisă era verişoara lui. Din arest, autorul tripului-asasinat i-a spus avocatului că nu regretă crima, ci doar faptul că şi-a pierdut afacerea.

Florin Buliga şi-a ucis familia după un scenariu care i-a cutremurat pe anchetatori. Psihiatrii numesc fapta lui crimă în masă. A luat trei vieţi, la intervale scurte de timp, cu aceeaşi armă. Iar paşii triplului-asasinat şochează prin brutalitate. Afaceristul fost în trecut la psiholog. 

Daniel Diaconu, avocat în Baroul Braşov: "El spune ca are discernămant, vorbea de o nebunie temporară în momentul când a comis faptele!"

Afaceristul a susţinut că, înainte să-şi ucidă soţia şi copiii, s-a rănit, încercând să-şi ia viaţa. Ar fi o manipulare, cred psihiatrii, care îl consideră extrem de periculos. 

În maşina lui, criminaliştii au găsit droguri. Iar în sânge, medicii au identificat substanţa activă din cannabis. Nu se ştie dacă bărbatul a ucis sub efectul drogurilor. 

Gabriel Diaconu, psihiatru: "Nu e cea mai de notorietate substanta care accentuaeaza agresifitatea incat o persoana sa isi piarda mintile."

Vecinii spun că bărbatul era şi alcoolic. 

Gabriel Diaconu, psihiatru: "Ramane o chestiune de judecat medico-legal daca in ceea ce priveste crima de la brasov intoxicatia cu cannabis a jucat un rol sau nu."

Florin Buliga a declarat că a ucis pentru a-şi trimite familia într-o lume mai bună, iar în arest a refuzat să primească vizite. Era obsedat de cifra şase. În urmă cu şase ani a avut o tentativă de sinucidere, iar peste alţi şase şi-a executat familia. Pe fiica de 18 ani a chemat-o acasă să moară, iar fiului de 14 ani i-a luat viaţa exact la vârsta la care EL şi-a pierdut mama. 

Daniel Diaconu, avocat în Baroul Braşov: "Cam de acolo incep legaturile lui si coincidente pe care le-a interpretat ca viata l-a adus in situatia in care sa comita caeasta treipla tragedie."

Familia lui a fost înmormântată astăzi într-un sat din Neamţ. Soţia lui era fiica fostului primar. Pe ea şi pe copiii ei i-au plâns şi preoţii. 

Autorul triplei crime va fi supus unei expertize psihiatrice. Legişti şi psihiatri vor încerca să facă un portret al criminalului şi să afle dacă a avut discernământ când şi-a executat familia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Mama şi cei doi copii din Braşov, uciși de tată, au fost înmormântaţi în satul bunicilor din Neamţ