Antena Meniu Search
x

Cutremurător! Claudia și Dani, mire și mireasă la înmormântarea tinerei moartă în accidentul de la Jibou (Video)

Imagini copleșitoare la înmormântarea Claudiei Barbos în localitatea Ciocotiș, din Maramureș, unde zeci de persoane s-au adunat să-și ia rămas bun de la tânăra care a murit în accidentul de la Jibou, produs chiar în ziua de Înălțare.

Imagini copleșitoare la înmormântarea Claudiei Barbos în localitatea Ciocotiș, din Maramureș, unde zeci de persoane s-au adunat să-și ia rămas bun de la tânăra care a murit în accidentul de la Jibou, produs chiar în ziua de Înălțare.

Claudia a fost îmbrăcată în rochie de mireasă, pentru că tânăra avea programată nunta cu iubitul ei, Dani, anul viitor.

Pe acelaşi subiect

Cutremurător este faptul că și iubitul Claudiei, Dani, s-a îmbrăcat în costum de mire ;i a stat neclintit la căpătâiul fetei.

După ce a aflat că iubita sa a murit, Dani a postat un mesaj sfâşietor pe Facebook.

"Nu imi vine sa cred dragostea mea ca ai plecat asa devreme de lângă mine. Te voi păstra mereu in sufletul si inima mea. Nimeni niciodata nu o sa iti ocupe acest loc special. Iti multumesc din suflet petru toate clipele frumoase petrecute impreuna si in special pentru ca TU esti cea care m a invata ce inseamna iubirea adevarata. Nu imi pot imagina cum va fi viata mea fara tine... Tot merg dintr-o camera in alta cu speranța că te voi găsi zâmbind dar din pacate nu o să-ți mai vad zâmbetul tău dulce. Sunt in stare de șoc. Dă-mi te rog 2 palme sa ma pot trezi din coșmarul asta. Te-am iubit , te iubesc, si te voi iubi veșnic. Imi pare enorm de rau ca nu mai poti sa devi mama copilasilor noștri ce ni doream. Nu te voi uita niciodată ingerasul meu păzitor. Dumnezeu sa te aiba in paza si sa iti dea odihna veșnică. Dumnezeu sa te ierte, sufletul meu", a scris tânărul.

Patru tinere au murit la Jibou

Claudia Barbos era studentă la Universitatea de Nord din Baia Mare și participase, împreună cu alte patru colege, la festivitatea de absolvire a Universității Tehnice din Cluj-Napoca, de care aparțineau, pentru că erau considerate cele mai bune din anul lor.

Pe drumul spre casă, la o trecere la nivel cu calea ferată de pe raza localităţii Jibou, Sanda Ungur, şoferiţa mașinii cu care călătoreau cele cinci tinere, nu s-a asigurat şi pătruns pe calea ferată exact în momentul în care un tren se apropia cu viteză.

Accidentul a fost inevitabil, iar impactul a fost devastator. Trei dintre cele cinci fete au fost aruncate din maşină în urma impactului şi au murit pe loc, iar celelalte două au rămas încarcerate.

Şoferiţa a fost singura care a scăpat cu viaţă, în timp ce prietena ei, aflată pe scaunul din dreapta faţă, a murit din cauza rănilor grave.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Cutremurător! Claudia și Dani, mire și mireasă la înmormântarea tinerei moartă în accidentul de la Jibou (Video)