Antena Meniu Search
x

Înregistrare scandaloasă cu medicul Burnei în timp ce își amenință un coleg: "Te iau și te leagă, și pe mă-ta și pe tac-tu și vine frate-tu și-ți face slujbe acolo" (VIDEO)

O înregistrate cu medicul Gheorghe Burnei, care pare să amenințe pe unul dintre medicii cu care lucrează, a fost difuzată, în exclusivitate, de Antena 3.

O înregistrate cu medicul Gheorghe Burnei, care pare să amenințe pe unul dintre medicii cu care lucrează, a fost difuzată, în exclusivitate, de Antena 3.

Potrivit sursei citate, un fost coleg i-ar reproșa că anumite operații au fost greșite, iar cel despre care surse spun că ar fi profesorul Gheorghe Burnei îl amenință cu închisoarea.

„Tu îmi spui mie că nu e bine ce-ai făcut aici? Păi, tu-mi spui mie asta, că nu e bine? Păi eu te bag în pușcărie în trei zile dacă vrei tu neapărat! Te iau și te leagă și pe mă-ta și pe tac-tu și vine frate-tu și-ți face slujbe acolo. Problema e că el îl anunță mai întâi pe manager și pe urmă pe mine”, ar fi spus Burnei în înregistare.

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au decis definitiv, în 31 august, că medicul ortoped Gheorghe Burnei - acuzat de mai multe fapte de luare de mită - nu va putea profesa în spitalele din sistemul public de sănătate. 

"Menţine interdicţia impusă inculpatului de a nu exercita profesia sau de a nu desfăşura activitatea în executarea căreia a săvârşit fapta în Spitalul Clinic de Urgenţe de Copii Marie Curie sau în altă unitate din sistemul public de sănătate", se arată în decizia Curţii de Apel Bucureşti, care este definitivă.

Procurorii îl acuză pe Burnei că ar fi mascat mita cerută de la părinţi în contracte de donaţii, iar pe unii copii i-ar fi operat pentru afecţiuni inexistente în realitate, el şi familia sa primind chiar şi deplasări în străinătate de la firma care îi furniza proteze neomologate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Înregistrare scandaloasă cu medicul Burnei în timp ce își amenință un coleg: "Te iau și te leagă, și pe mă-ta și pe tac-tu și vine frate-tu și-ți face slujbe acolo" (VIDEO)