Antena Meniu Search
x

INREGISTRAREA jafului in urma caruia a fost furata o masina cu tot cu copil

A furat o masina cu un copil de cinci ani in ea si a disparut in zece secunde. Iuteala hotului din Iasi a fost surprinsa pas cu pas de camerele de supraveghere. Imaginile i-ar putea ajuta acum pe politisti sa-i dea de urma

Vezi și

10 secunde. Atat i-a luat tanarului sa plece in tromba cu o masina uitata cu cheile in contact. O dovedesc cat se poate de clar imaginile surprinse pe camerele de supraveghere ale magazinului unde tatal oprise sa-si cumpere tigari. Era vineri dimineata, ora 06.00.

Pe imagini se vede cum hotul, un tanar imbracat in blugi si hanorac albastru, trece in graba pe langa barbatul care tocmai iesise din masina. Cand vede cheile lasate in contact, se intoarce in graba, urca in autoturism si calca pedala de acceleratie. Apoi dispare intr-o secunda, inainte ca proprietarul masinii sa apuce macar sa intre in magazin.

Hotul n-a stiut insa ca odata cu masina, a furat si un baietel de cinci ani, care era pe bancheta din spate. A aflat, repede, dupa primele tipete ale copilului. Si a abandonat masina intr-o parcare dintre blocuri.

Doua ore mai tarziu, barbatul a fost vazut, intr-un alt cartier al Iasului, la doi kilometri de locul furtului. Dadea semne vizibile de ingrijorare. Alte camere de supraveghere au surprins momentul.

In locul barbatului care a fost la un pas sa ramana si fara masina si fara copil, putea fi orice alt sofer. Astazi, in acelasi loc, doi soferi comit aceeasi greseala.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » INREGISTRAREA jafului in urma caruia a fost furata o masina cu tot cu copil