Antena Meniu Search
x

Întârzieri de SUTE DE MINUTE! Traficul feroviar este îngreunat în judeţul Braşov

Trenurile care tranzitează regionala Braşov înregistrează întârzieri, întrucât între Timişu de Sus şi Dârste, pe firul I, garniturile circulă remorcate cu locomotive electrice, iar pe firul II cu locomotive Diesel, informează CFR.

Trenurile care tranzitează regionala Braşov înregistrează întârzieri, întrucât între Timişu de Sus şi Dârste, pe firul I, garniturile circulă remorcate cu locomotive electrice, iar pe firul II cu locomotive Diesel, informează CFR.

Astfel, trenul IR 473 Budapesta-Bucureşti are 95 de minute de întârziere, IR 1526 Sibiu - Bucureşti a avut 40 de minute întârziere, iar IR 1644 Sibiu - Bucureşti înregistrează 240 de minute de întârziere.

'Vă reamintim că ieri, 19.04.2017, pe această relaţie, din cauza fenomenelor meteorologice nefavorabile (averse, intensificări ale vântului) mai mulţi copaci au căzut în linia curentă, au rupt firele de contact, conducând la întreruperea circulaţiei feroviare. La ora 21:13 pe SRCF Braşov - relaţia Timişu de Sus-Dârste s-a redeschis circulaţia trenurilor remorcate cu locomotiva electrică pe firul I, iar la ora 22:00 s-a redeschis circulaţia trenurilor remorcate cu locomotive diesel pe firul II. Măsurile de ataşare a locomotivelor Diesel la trenuri asigură continuitate în circulaţia trenurilor pe intervalul menţionat, însă se înregistrează întârzieri în graficul tuturor trenurilor care tranzitează zona respectivă', spune CFR SA, într-o postare pe Facebook.

Între orele 4:44 - 8:10, între staţiile Băile Tuşnad - Tuşnad Sat, din cauza copacilor căzuţi în gabarit, circulaţia feroviară a fost întreruptă. Patru trenuri de călători au fost afectate, respectiv IR 1644, R 4502, IR 4501, IR 4505, şi vor ajunge la destinaţie cu întârzieri de până la şi peste 200 de minute.

Trenurile care tranzitează regionala Timişoara pot înregistra întârzieri în circulaţie, deoarece între staţiile Merişor - Crivadia, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile din cursul nopţii s-a produs un deranjament la circuitul de alimentare cu energie electrică a liniei de contact, ambele fire de circulaţie fiind închise. La ora 1:06 firul I s-a repus sub tensiune, iar la ora 2:03 s-a redeschis circulaţia şi pe firul II.

Condiţiile meteo sunt în continuare nefavorabile, pe raza Sucursalelor Regionale Iaşi şi Braşov ninge, iar pe raza celorlalte regionale plouă şi se înregistrează intensificări ale vântului, determinând scăderea vizibilităţii, precizează compania. De asemenea, trenul IR 1662 Iaşi - Bucureşti are 50 de minute de întârziere, iar trenul IR 15072 Galaţi - Bucureşti a sosit în gară cu 20 de minute mai târziu. Trenul IR 1692 Timişoara - Bucureşti a acumulat 20 de minute de întârziere.

Sursa: Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Întârzieri de SUTE DE MINUTE! Traficul feroviar este îngreunat în judeţul Braşov