Antena Meniu Search
x

Video Atenţie, femei: În 2024 nu se mai poartă extensii de păr și gene false. Ce trenduri sunt la modă

Naturaleţea e mereu la modă. Asta aş spune eu, pentru că în industria frumuseţii, trendurile se schimbă la fiecare maximum cinci ani, spun specialiştii. În 2024, nu ar mai trebui să existe gene false sau extensii de păr. În schimb, procedura de laminare câştigă tot mai mult încrederea doamnelor. Iată.  

de Redactia Observator

la 10.11.2023, 18:05

Vezi și

De-a lungul anilor, tendinţele frumuseții au variat. De la femeile egiptene antice care își pictau pleoapele cu serpentin până în zilele noastre, când idealul frumuseţii este sinonim cu. simplitatea.

Întoarcerea la naturalețe: Adio extensii de păr și gene false

Tânără: Sincer, personal şi mie mi-ar place să ma machiez mai natural. Am văzut la sprâncene mai naturale şi machiajul ochilor este mult mai natural şi la fel şi la buze.

Naturaleţea a intrat recent în trenduri. Dacă în urmă cu câţiva ani, doamnele îşi doreau sprâncene vospsite sau chiar tatuate cât mai stident, acum, se pune accent pe un ten cât mai îngrijit şi neîncărcat de machiaj.

Pe acelaşi subiect

Andra Costea, reporter Observator: Sprâncenele sunt vedele anului 2023 fără să fie scoase în evidență prin pigmentare accentuată ci din contra oferindu-le un aspect și o formă cât mai naturale, potrivite formei feţei.

Elena Tene, Beauty artist: Există o mare teamă în rândul clientelor în cazul tatuajelor mă refer dacă culoarea migrează spre gri, iese ca o ştampilă să zic aşa, inestetic. Sprâncenele laminate se văd mult mai natural.

Procedeul de laminare poate fi făcut atât în cazul sprâncenelor, cât şi al genelor, şi constă în hidratarea profundă a firului de păr pentru un efect de curbare şi alungire. Preţurile variază între 150 de lei şi 300 de lei.

Elena Tene, Beauty artist: Extensiile de gene în timp duc la deshidratarea firului, şi în momentul în care îţi îndepărtezi extensiile de gene, ai senzaţia că nu mai ai gene. Când vii cu laminarea de gene le ajuţi să devină mai sănătoase. Astfel, în timp genele devin mai lungi cu 25%, mai groase, mai sănătoase, mai hidratate.

Simplitatea este la modă şi când vine vorba de păr. Fără extensii de păr şi fără coafuri care implică folosirea plăcii sau a ondulatorului, care ard firul de păr.

Tânără: Prefer să îl ţin natural pentru că dacă fac coafuri mai extravagante de exemplu sau mi-l fac cu ondulatorul, placa îl ard. 

Gabriela Mocanu, hair-stylist: Toamna aceasta şi în anul 2024 se poartă naturalul, au revenit culorile naturale, culorile calde, nuanţe de bej, maro, ciocolatiu, practic blondul cenuşiu, culorile reci vor fi excluse. Putem să mergem pe nuanţa noastră naturală, să facem doar câteva şuviţe de luminozitate. Clientele în ultimul timp au cerut un look mult mai natural, mult mai fresh, uşor de aranjat şi acasă.

Tendinţele se schimbă între 3 şi 5 ani, dar specialiștii ne recomandă ca în loc să alergăm după ele, mai degrabă să ne definim stilul nostru personal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Atenţie, femei: În 2024 nu se mai poartă extensii de păr și gene false. Ce trenduri sunt la modă