Antena Meniu Search
x

Razbunare in Targu-Jiu! Un sofer spune ca masina i-a fost ridicata din gelozie de un politist

Un sofer din Targu-Jiu a reusit sa transforme o amenda pentru parcare neregulamentara intr-o poveste fabuloasa de intrigi si razbunari

Vezi și

Soferul a parcat masina neregulamentar, pe o strada ingusta, cu semn de stationare interzisa. Politistul si-a facut datoria si a chemat o firma de tractari auto, care sa ridice autoturismul. “Soferul a venit ca un atlet si a sarit in masina, noroc ca l-am vazut in oglinda retrovizoare, am oprit masina, ca nu stii cum reactioneaza omul .Nu era parcata regulamentar masina, avem pozele, plansele foto care dovedesc, era si marcaj, incurca traficul rutier“, au spus autoritatile.

In schimb, soferul este convins, insa, ca se afla intr-un razboi deschis cu politistul. Il vede ca pe un rival care i-ar fi ridicat masina din gelozie. “Politistul local e casatorit de ani de zile, are copil marisor, mai are putin si se duce la scoala, fabuleaza”, sustin martorii.

Conducatorul auto nu s-a oprit aici. A sunat la 112 ca sa anunte ca a fost sechestrat de politist. Un circ care i-a adus nu mai putin de trei amenzi, in valoare totala de 650 de lei.

Barbatul si-a recuperat, intr-un final, masina, apoi a demarat in tromba. Nu inainte, insa, de a lansa alte acuzatii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Razbunare in Targu-Jiu! Un sofer spune ca masina i-a fost ridicata din gelozie de un politist