Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Inundaţiile au continuat să facă prăpăd în mai multe zone din ţară. O femeie a fost doborâtă de viitură în Mangalia

A fost o nouă noapte furtunoasă, în România. Cerul Capitalei a fost brăzdat de fulgere, în timp ce în Buşteni şi Slănic străzile s-au transformat în pâraie din cauza ploilor şi a grindinei. Şi în timpul zilei vijeliile şi-au făcut simţită forţa. În Medgidia, o persoană era să fie luată de ape chiar din mijlocul străzii.

de Redactia Observator

la 23.06.2021 , 08:34

  • Specialiştii anunţă că, după câteva zile de caniculă, ploile torenţiale se întorc în România.

După lăsarea întunericului, furtunile s-au dezlănţuit în Buşteni, judeţul Prahova. Şoferii care au fost prinşi pe drum s-au văzut nevoiţi să navigheze pe străzile inundate.

Înaintarea pe drum s-a făcut cu dificultate, în condiţii de vizibilitate minimă.

Vijelia a lovit şi Bucureştiul, noaptea trecută. Pe lângă ploaia torenţială, locuitorii Capitalei au avut parte şi de o furtună de fulgere. Adăpostiţi în balcoane, oamenii au profitat de spectacol pentru a face fotografii.

Vezi și

Ploi însemnate au fost şi în Slănic, acolo unde maşinile abia au mai putut să îşi croiască drum printre valurile de apă adunate în localitate. Probleme au fost şi în Aluniş, o comună unde grindina a căzut timp de aproape jumătate de oră. Bucăţile de gheaţă de mari dimensiuni i-au ţinut pe oameni în case. În Vrancea a fost nevoie de intervenţia pompierilor, după ce zeci de gospodării au fost inundate. În zona de munte a judeţului, autorităţile au emis un Cod Roşu pentru a-i avertiza pe localnici.

Pe acelaşi subiect

O femeie din Medgidia a fost doborâtă de viitură, în apropiere de centrul oraşului

În Medgidia, a fost suficient să plouă o jumătate de oră. Străzile din oraş s-au umplut cu apă. Viitura a fost atât de puternică, încât a smuls bucăţi din asfalt. O persoană a fost luată de apă, în plin oraş. Curentul a fost atât de puternic ]ncât a doborât o femeie în genunchi. Aceasta a fost salvată cu greu de alţi oameni.

Inundaţiile ne-au arătat încă o dată şi cât de mult gunoi este aruncat pe malurile râurilor. În Piatra Neamţ, tone de deşeuri luate de viituri plutesc acum pe lacul care alimentează cu apă potabilă o parte din oraş.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri sociale » Inundaţiile au continuat să facă prăpăd în mai multe zone din ţară. O femeie a fost doborâtă de viitură în Mangalia