Antena Meniu Search
x

Coadă la programul "Investeşte în tine". Peste 800 de tineri au primit creditele cu dobândă zero

Este coadă la programul "Investeşte în tine"! Peste 800 de tineri au primit, până acum, creditele cu dobândă zero. Cei mai mulţi dintre ei folosesc împrumutul pentru şcolarizare.

Vezi și

Este coadă la programul "Investeşte în tine"! Peste 800 de tineri au primit, până acum, creditele cu dobândă zero. Cei mai mulţi dintre ei folosesc împrumutul pentru şcolarizare. E important de ştiut că puteţi obţine bani şi pentru tot felul de intervenţii chirurgicale, inclusiv pentru operaţii estetice. Numai că acest lucru nu e prea cunoscut în rândul celor de la ghişeele unde se fac împrumuturi.

Peste 800 de tineri români au accesat un credit cu dobândă zero după mai bine de 2 luni de la startul programului "Investește în tine". Cei mai mulți au luat bani pentru studii. Mulți, însă, nu știu că ar putea obține un împrumut pentru operații estetice, de exemplu. Iar informații clare nu primesc nici la ghișeu.

Programul "Investește în tine" le oferă totuși românilor și aceste posibilități. 

În proiect scrie clar că pot fi decontate taxele pentru cursurile de specializare. Taxele de creșă, grădiniță, școală privată ori cheltuielile pentru master sau doctorat. Totodată, pot fi decontate plățile pentru rechizite sau echipamente informatice. Suma împrumutată poate ajunge pânâ la 60 de mii de lei. Și poate fi acordată pentru o perioadă de până la 10 ani. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cei care pot accesa programul "Investete in tine" trebuie să fie cetățeni români cu vârste cuprinse între 16 și 55 de ani. Să fie înscriși într-o formă de învățământ și să prezinte cel puțin un codebitor, dacă solicitantul nu este angajat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Coadă la programul "Investeşte în tine". Peste 800 de tineri au primit creditele cu dobândă zero