Antena Meniu Search
x

Iohannis și soția sa, Carmen, au făcut furori în America

Klaus Iohannis a cucerit New York-ul, în prima sa vizită oficială pe tărâm american. Iar soţia sa, Carmen a strălucit într-o rochie roşie până la genunchi. Pentru că toţi românii voiau să fie în preajma lor, şeful statului şi Prima Doamnă au fost puşi la colţ, la propriu, în liftul de la Consulatul României

Vezi și

Klaus Iohannis a cucerit New York-ul, în prima sa vizită oficială pe tărâm american. Iar soţia sa, Carmen a strălucit într-o rochie roşie până la genunchi. Pentru că toţi românii voiau să fie în preajma lor, şeful statului şi Prima Doamnă au fost puşi la colţ, la propriu, în liftul de la Consulatul României. 

Apoi au fost aplaudaţi de toţi cei invitaţi la recepţia oficială. Iohannis a mai punctat o premieră chiar astăzi la sediul ONU unde a luat cuvântul în faţa Marii Adunări Generale.

Veniţi pentru prima dată la New York în vizită de stat, la Consulatul României din marea metropolă, preşedintele Klaus Iohannis şi soţia au fost înghesuiţi în liftul care-i ducea la locul recepţiei oficiale. Invitaţii şi ofiţerii de securitate i-au pus la colţ, la propriu, pe Klaus şi Carmen Iohannis. Nu pentru mult timp - pentru că a fost o călătorie de doar câteva etaje.

Cel care le-a urat bun venit pe tărâm american a fost noul ambasador român George Maior.

Şeful statului român s-a întâlnit apoi cu 100 de români integraţi de multă vreme în societatea americană, care au primit invitaţie să-l cunoască personal.

La finalul discursului susţinut la Consulat, preşedintele şi sotia sa s-au fotografiat cu românii din New York. Iohannis chiar a dat autografe iar Carmen Iohannis s-a asigurat că vorbeşte cu toţi invitaţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Iohannis și soția sa, Carmen, au făcut furori în America