Meniu LIVE
Search
x

Video Ion Iliescu, 91 de ani, s-a vaccinat anti-Covid de ziua lui, cu Pfizer. O echipă mobilă de la Spitalul Militar s-a deplasat la locuinţa sa

De ziua lui, fostul şef al statului Ion Iliescu a anunţat că s-a vaccinat. O echipă mobilă de la spitalul militar s-a deplasat la locuinţa fostului şef al statului.

De Bianca Iacob la 03.03.2021, 21:18
Vezi și

Cum se simte Ion Iliescu, după vaccinul anti-Covid

La vârsta pe care o are, Ion Iliescu spune că se simte bine şi că nu a avut nicio reacţie adversă înregistrată după administrarea vaccinului.

Prima doză a fost administrată în urmă cu o lună, imediat după ce Klaus Iohannis s-a vaccinat, Ion Iliescu a făcut şi cea de-a doua doză administrată. Vaccinul administrat este Pfizer.

Bianca Iacob, reporter Observator: "Cum s-a retras din viaţa publică încă din 2017, ultima apariţie a fost la PArchetul General, când a fost citat de procurori, iar la alegeri a cerut urna mobilă acasă şi de această dată o echipă mobilă de la spitalul militar a mers la locuinţa fostului şef al statului pentru a-i administrat vaccinul. Ion Iliescu stă departe de ce se întâmplă acum în viaţa publică şi urmăreşte politica de la televizor"

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Ion Iliescu, 91 de ani, s-a vaccinat anti-Covid de ziua lui, cu Pfizer. O echipă mobilă de la Spitalul Militar s-a deplasat la locuinţa sa