Antena Meniu Search
x

Iordache, la intrarea în Ministerul Justiţiei: Voi discuta astăzi cu prim-ministrul şi voi anunţa decizia

Ministrul Justiţiei, Florin Iordache, a precizat că va anunţa joi decizia cu privire la mandatul său, după ce va discuta cu premierul Sorin Grindeanu.

Ministrul Justiţiei, Florin Iordache, a precizat că va anunţa joi decizia cu privire la mandatul său, după ce va discuta cu premierul Sorin Grindeanu.  

'Voi discuta astăzi cu prim-ministrul şi vă voi anunţa decizia', a declarat Iordache, la sosirea la MJ, potrivit Antena 3.

Miercuri, premierul Sorin Grindeanu a informat că va anunţa decizia sa în privinţa lui Florin Iordache după şedinţa de joi a Guvernului.

'O să am o discuţie cu dânsul în seara asta sau mâine dimineaţă, iar mâine, după şedinţa de Guvern, mâine după-masă, o să vă anunţ ce decizie am luat. (...) Decizia mea e luată', a spus Grindeanu.

El a arătat că a avut discuţii şi cu reprezentanţii PSD cu privire la situaţia ministrului Florin Iordache.

'Este un Guvern (...) politic, dar există momente în care fiecare dintre noi trebuie să luăm decizii. Am avut discuţii cu liderii politici. Liderii politici şi-au spus - (...) unii dintre ei - punctul de vedere. (...) Această primă discuţie pe care o aştept din partea domnului Iordache, de data asta mai mult şi pe ceea ce s-a întâmplat prin decizia Curţii Constituţionale şi pe ceea ce se va întâmpla şi mâine, dar nu schimbă în niciun fel decizia', a precizat premierul.

Sursa: Antena3, Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Iordache, la intrarea în Ministerul Justiţiei: Voi discuta astăzi cu prim-ministrul şi voi anunţa decizia