Antena Meniu Search
x

iPhone X - cartea de vizită perfectă a fiecărui antreprenor

Relațiile pe care un antreprenor le construiește în mediul de business în care activează pot fi extrem de benefice pentru afacerea sa. De aceea, un jucător activ într-un astfel de cerc socio-profesional trebuie să țină cont întotdeauna de un aspect important.

- pixabay.com

Relațiile pe care un antreprenor le construiește în mediul de business în care activează pot fi extrem de benefice pentru afacerea sa. De aceea, un jucător activ într-un astfel de cerc socio-profesional trebuie să țină cont întotdeauna de un aspect important, atunci când intră în contact cu un nou client sau un potențial investitor: imaginea sa. Pentru că trăim într-o eră a tehnologiei, smartphone-ul pe care un antreprenor îl afișează la o primă întâlnire spune mult mai multe despre el decât ar crede.

De aceea, este foarte important acest detaliu, pentru că doar o strângere de mână nu este întotdeauna cea mai sigură cale de a încheia o viitoare afacere. Astăzi vom discuta despre cum poate iPhone X să fie o carte de vizită excelentă pentru un om de afaceri și care sunt bilele albe pe care acest smartphone le aduce la masa negocierilor. Iată ce poate spune despre tine acest device:

Statut social ridicat

Pentru viitorii clienți sau potențialii investitori în afacerea ta, este extrem de important să te cunoască și dintr-o altă perspectivă, total diferită decât cea profesională, pentru un plus de confort, înainte de a semna cu tine. Vor să te cunoască pe tine ca om, ca gusturi în materie de tehnologie, ca lifestyle. Un iPhone X este cartea de vizită perfectă pentru un antreprenor care vrea să se vândă ca fiind o persoană cu un anumit statut financiar și un stil de viață ridicat, dorindu-și mereu absolut tot ce este mai bun din orice domeniu. Fix asta spune despre tine un smartphone ca iPhone X, iar lucrul acesta este extrem de confortabil, pentru absolut toate persoanele de la masă.

În pas cu ultimele trenduri

Nimic nu este mai puțin convingător decât o persoană care încearcă să vândă un produs sau un serviciu, vorbind despre proiecte mărețe, dar care lasă de dorit la capitolul IMAGINE. Un smartphone vechi și deteriorat îți aduce la fel de multe bile negre ca un costum învechit sau o tunsoare care era la modă acum 7-8 ani. Este extrem de important să fii mereu în pas cu ultimele trenduri (tech, modă etc), dacă vrei să fii credibil. Iar iPhone X nu doar că este un smartphone de top, ce îmbină designul inovator cu tehnologiile uimitoare, dar te și poziționează rapid în rândul celor în pas cu ultimele trenduri.

Cel mai cool telefon al momentului

Coolness-ul este un lucru seducător, atât pentru oamenii din cercul tău social, cât și pentru clienți sau potențialii investitori. Trebuie întotdeauna să știi cum să îmbini acest skill cu profesionalismul, carisma sau puterea de convingere. Nu știi exact cum ai putea deveni peste noapte un tip care inspiră mult mai mult coolness? Un iPhone X te ajută extrem de mult, la fel ca orice alt produs Apple, fie că discutăm despre căști, laptop sau telefon mobil. Asocierea cu un brand cool spune lucruri despre tine pe care nici nu trebuie să le verbalizezi sau să le exprimi într-un mod voit, așa că trebuie să iei în calcul și această opțiune pe care o ai.

iPhone X este mai mult decât un smartphone. Este o carte de vizită ce te ajută să transmiți mesaje despre tine, susținute de prețul și coolness-ul acestui device. Este extrem de important  să faci o primă impresie bună, mai ales atunci când vrei să fii un jucător activ într-un mediu de business acerb, așa că un telefon mobil premium este o investiție în imaginea ta, investiție pe care foarte mulți o percep în mod greșit, ca fiind un capriciu de care un antreprenor s-ar putea lipsi. Însă iPhone X este un device cool pe care nu ai cum să nu îl pui pe masă, atunci când negociezi sau când vrei să vinzi un produs nou.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » iPhone X - cartea de vizită perfectă a fiecărui antreprenor