Antena Meniu Search
x

Italian condamnat la 5 ani de închisoare după ce a omorât un tânăr român. Doi copii au rămas orfani de tată

Un italian de 36 de ani a fost condamnat la 5 ani de închisoare după ce a omorât un român de 40 de ani, dând cu mașina peste el.

Agent de paza român, ucis de un italian, care a fost condamnat la doar 5 ani de închisoare - gazetaromaneasca.com

Un italian de 36 de ani a fost condamnat la 5 ani de închisoare după ce a omorât un român de 40 de ani, dând cu mașina peste el.

Tragedia s-a petrecut în noaptea de 2-3 aprilie 2016, la Bologna, când Alessandro Baldanza se afla într-o mașină cu o prostituată, pe strada Casteldebole. El a fost interpelat de doi paznici români, printre care se afla și Iulian Cucu, de 40 de ani, și rugat să părăsească zona.

În schimb, italianul a plecat în viteză și l-a lovit pe Iulian Cucu și a fugit de la locul incidentului.

După ce s-a predat, italianul le-a povestit anchetatorilor că s-a simțit amenințat atunci când cei doi români, agenți de pază la o clădire din zonă i-au băgat lanternele în față și i-au cerut să se legitimeze. 

Iulian Cucu, a cărui soție era însărcinată la momentul tragediei, a murit în urma rănilor suferite. Cei doi mai aveau un băiat de 10 ani.

Deși procurorii au cerut condamnarea lui Baldanza la 10 ani de închisoare, pentru omucidire voluntară, Curtea de Apel din Bologna a dictat, luni, pedeapsa minimă în cazul omuciderii stradale și fugă de la locul accidentului, 5 ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Italian condamnat la 5 ani de închisoare după ce a omorât un tânăr român. Doi copii au rămas orfani de tată