Antena Meniu Search
x

Bilanț amoros la final de an. Iubiri și despărțiri la case mari

2013 a fost cu ghinion pentru unii şi cu noroc pentru alţii. Andreea Marin a pus capăt relaţiei cu Ştefan Bănică Junior, iar bogaţii României şi-au împărţi averea prin tribunale.

Vezi și

Dragostea e cu năbădăi. Acum se aprinde, acum se stinge. Aşa a fost şi la Andreea Marin şi Ştefan Bănică Junior. Despărţirea lor a venit acum un an. Au pus punct unei relaţii de şapte ani. A fost cel mai răsunător divorţ.

Nu a durat, însă, mult până cei doi foşti soţi şi-au găsit alţi parteneri de viaţă. Andreea Marin e aproape de căsătoria cu un tânăr medic turc.

Aşa a făcut şi Ştefan Bănică. Presa a aflat că se iubeşte cu Lavinia Pârva.

Nici între Mihai şi Iulia Albu n-a mai fost nimic. A fost al doilea divorţ care a zguduit lumea mondenă.

Şi Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoana s-au mai despărţit puţin. Dar s-au împăcat repede, că aveau antrenament. Au fost de zeci de ori pe la judecătorie, dar într-un final Bahmu s-a întors în patul lui Prigoană.

Tumultuosă a fost, anul acesta, şi viaţa amoroasă a Angelei Gheorghiu. În luna mai, Soprana şi tenorul Roberto Alagna au anunţat oficial că s-au despărţit.

Dragostea a avut mână bună pentru alţii. Călin Popescu Tăriceanu şi Ilie Năstase s-au recăsătorit.

După o nuntă amânată din cauza decesului mamei sale, fostul prim-ministru al României Călin Popescu Tăriceanu a spus pentru a cincea oară da. Loredana, actuala soţie, este cu 26 de ani mai tânără.

Tot mare e şi diferenţa de vârstă între Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt. Doar că dragostea nu le-a cerut buletinul.

În vârstă de 67 de ani, fostul tenismen s-a căsătorit pentru a patra oară. Nunta cu Brigitte Sfăt a avut loc în Poiana Braşov, iar de la petrecere nu au lipsit Ion Ţiriac sau Nadia Comăneci.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Bilanț amoros la final de an. Iubiri și despărțiri la case mari