Antena Meniu Search
x

Jaf în miez de noapte într-o benzinărie din localitatea maramureşană Borşa

O benzinărie din localitatea maramureşană Borşa a fost atacată de tâlhari, azi-noapte.

Vezi și

Mai mulţi indivizi mascaţi l-au batut şi imobilizat pe casier după ce i-au pulverizat spray lacrimogen în faţă. După ce au furat toţi banii pe care i-au găsit, s-au făcut nevăzuţi.

Până acum poliţia nu a reuşit să-i găsească pe indivizi. Ar fi vorba de doi bărbaţi. În jurul orei patru dimineaţa, ei au fugit cu o maşină care, se pare, ar fi fost furată.

Iar la câţiva kilometri distanţă au şi incendiat-o. Potrivit primelor informatii, indivizii ar fi purtat cagule în momentul în care au intrat in benzinarie. I-au dat casierului cu spray lacrimogen, l-au bătut şi au luat banii.

Proprietarii însă au avut un dram de noroc. Paguga putea fi mult mai mare dar, din fericire, chiar în seara dinaintea jafului au ridicat majoritatea încasarilor, iar mulţi dintre clienţii benzinariei au plătit şi cu cardul.

Astfel, hoţii au făcut o pagubă de 1.000 de lei. Când a rămas singur, vânzătorul a sunat imediat la 112 iar în zonă au fost instituite filtre. Iar poliţiştii încearcă să descopere cât mai multe indicii care să îi ajute la identificarea faptaşilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Jaf în miez de noapte într-o benzinărie din localitatea maramureşană Borşa