Antena Meniu Search
x

Jaf la o casă de schimb valutar

O casă de schimb valutar a fost prădată azi-noapte în judeţul Maramureş. Hoţii au ştiut exact ce au de făcut aşa că nu au pierdut timpul. Au luat seiful pe sus şi s-au făcut nevăzuţi

Vezi și

În seif erau aproximativ 60.000 de euro, bani pe care proprietarul societăţii speră să îi recupereze pentru că nu erau asiguraţi. Casa de schimb valutar se află chiar în centrul oraşului Borşa, dar asta nu i-a făcut pe hoţi să ezite. Au spart un geam ca să forţeze uşa. Dar nimeni din nu a auzit nimic suspect, nici firma care se ocupă de securitatea casei de schimb valutar nu au fost alarmaţi în niciun fel.

Abia azi dimineaţă a fost descoperită spargerea de angajaţii care au mers la lucru la prima oră. Tot ei sunat şi la 112. Acum, atât poliţiştii cât şi criminaliştii, caută probe pentru prinderea făptaşilor. Jaful de azi-noapte vine la aproape o lună de când tot în Borşa a fost dată o spargere la o benzinărie. Atunci, două persoane cu cagule, după ce l-au bătut şi imobilizat cu ajutorul unui spray lacrimogen pe angajat, au luat cu totul casa de marcat, în care erau aproximativ 1,000 de lei şi s-au făcut nevăzuţi.

Maşina furată care a fost folosită atunci la jaf a fost găsită arsă la aproape doi kilometri de benzinăria prădată. Autorii jafului de atunci nu au fost prinşi nici până acum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Jaf la o casă de schimb valutar