Antena Meniu Search
x

Un hoț a furat o pubelă de gunoi cu troleibuzul, în Ploiești (Video)

Jaf mai puțin obișnuit în Ploiești. Un bărbat a decis să fure o pubelă de gunoi, din motive necunscute, pe care a dus-o la destinație cu troleibuzul.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 14.01.2020, 15:56

Un hoț a furat o pubelă de gunoi cu troleibuzul, în Ploiești
Operațiunea a durat doar 10 secunde - captură video Youtube | Observatorul Prahovean

Jaf mai puțin obișnuit în Ploiești. Un bărbat a furat o pubelă de gunoi, din motive necunscute, după care a urcat-o într-un troleibuz.

Incidentul bizar a avut loc la finalul anului trecut. Pe imaginile surprinse pe camerele de supraveghere se poate observa cum bărbatul coboară atent din mijlocul de transport, sustrage pubela care i-a atras interesul și o urcă fără probleme în troleibuz.

Întreaga operațiune a durat doar 10 secunde. Deși valoarea containerului nu este tocmai mare, IPJ Prahova a decis să înceapă o anchetă pentru prinderea hoțului de pubele.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate în vederea identificării și tragerii la răspundere a autorului", au anunțat polițiștii.

Potrivit observatorulph.ro, troleul 44 nu a oprit într-o stație, ci într-o curbă. Nu este clar dacă șoferul a fost complice sau nu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Un hoț a furat o pubelă de gunoi cu troleibuzul, în Ploiești (Video)