Antena Meniu Search
x

Unul dintre cei mai premiaţi jandarmi s-a sinucis în sediul din Alexandria. Nu a mai făcut faţă depresiei de după divorţ

Unul dintre cei mai premiaţi jandarmi, extrem de apreciat de colegi, a fost găsit împuşcat în sediul din Alexandria.

Vezi și

Unul dintre cei mai premiaţi jandarmi, extrem de apreciat de colegi, a fost găsit împuşcat în sediul din Alexandria. Cu 10 minute înainte să-şi înceapă tura, Cătălin Predescu şi-ar fi pus capăt zilelor. Separarea de copil şi soţie l-ar fi dus în pragul depresiei. A lăsat în urmă două scrisori de adio. Una pentru soţie şi cealaltă pentru autorităţi. 

Divorţul de soţie şi cearta pe custodia copilului l-ar fi împins pe Cătălin Predescu spre moarte. Jandarmul a gândit fiecare mişcare din ultima lui zi de viaţă.

Bărbatul a intrat azi-noapte în tură. A trecut de acest punct de control, unde a semnat pentru a-şi ridica arma de serviciu, iar la câţiva metri distanţă se aflau colegii cu care urma să plece în patrulă. Le-a spus că întârzie un pic, S-a dus până în vestiarul insituţiei, acolo unde şi-a pus capăt zilelor, nu înainte să lase două bilete de adio. Două scrisori adresate soţiei şi autorităţilor.

Bărbatul şi-a mărturisit regretul că a intentat divorţ şi îi asigura pe anchetatori că nu a fost o crimă, ci un gest deliberat. 

Cătălin Predescu lucra în Ministerul de Interne din anul 2000. Era un subofiţer model. Ultimul test psihologic, din aprilie anul trecut, l-a trecut cu brio. 

Ioan Oanţă purtator de cuvant Jandarmeria Teleorman: "A obţinut numai calificative de foarte bine, iar pentru rezultatele obţinute a fost recompensat în sume băneşti de foarte multe ori. În 2016, a fost avansat înainte de termen în gradul următor."

Dar acasă şi în instanţă, se războia cu mama copilului. Femeie le-ar fi cerut judecătorilor ca cel mic să rămână doar în grija ei. 

Moartea jandarmului e anchetată acum de Parchetului Militar. În urmă cu exact un an, un alt jandam din Oradea şi-a pus capăt zilelor după ce a provocat un accident uşor în trafic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Unul dintre cei mai premiaţi jandarmi s-a sinucis în sediul din Alexandria. Nu a mai făcut faţă depresiei de după divorţ