Antena Meniu Search
x

Jandarmii care jefuiau prostituate, filmați în timp ce se pregăteau pentru o nouă lovitură

Noi detalii ies la iveală în cazul jandarmilor din Bucureşti care tâlhăreau dame de lux. Reporterii Observator au obţinut în exclusivitate mărturia uneia dintre victimele reţelei care organiza false percheziţii.

Vezi și

Noi detalii ies la iveală în cazul jandarmilor din Bucureşti care tâlhăreau dame de lux. Reporterii Observator au obţinut în exclusivitate mărturia uneia dintre victimele reţelei care organiza false percheziţii. Jandarmii au fost însă şi filmaţi în timp ce se pregăteau pentru o nouă lovitură.

Căpitanul Bogdan Tudor şi subofiţerul George Luţă sunt angajaţi ai Jandarmeriei Bucureşti. Au fost filmaţi în în timp ce se pregăteau să tâlhărească o damă de lux, spun procurorii.

Camerele de supraveghere au surprins fiecare moment. Bărbaţii vin din direcţii opuse şi au cagule pregătite pentru jaf. Ghinionul lor a fost că preşedintele blocului le urmărea mişcările.

"Prima oară am crezut că vin să fure, pe urmă văzându-i îmbrăcaţi aşa am zis că poate e vreun caz la noi în bloc. Când am deschis uşa am zis: băieţi, vă pot ajuta cu ceva, sunt preşedintele blocului", povesteşte preşedintele blocului în care au fost jefuite damele de companie.

Când bărbatul şi-a oferit ajutorul, jandarmii i-au adresat injurii şi - spune preşedintele de bloc - chiar au avut intenţia de a-l lovi. Atunci bărbatul le-a spus că au fost filmaţi.

Jandarmii au ales să fugă în momentul în care au aflat că întregul bloc e împânzit cu camere video. Nu la fel de norocoasă a fost şi Georgiana, una din damele de companie jefuite de jandarmi.

"Strigau <<pe burtă, mascaţii, stai jos.>> Exact replici de mascaţi. Unul din ei avea pistolul la spate. A spus să mă ia de aici de păr şi să mă pună pe canapea, să nu mă pot mişca, să nu îi mai pot vedea", îşi aminteşte Georgiana.

I-au pus şi pistolul la tâmplă ca să nu ţipe. 

"Când am simţit că pistolul e prea uşor, i-am dat cu mâna. Le-am cerut să îmi arate mandatul de percheziţie", mai spune Georgiana.

Când şi-au dat seama că tânăra nu crede în aşa-zisa percheziţie, jandarmii au fugit. Ce nu ştia victima e că pistolul care îi fusese pus la cap era real. Preocupările jandarmilor sunt surprinzătoare în contextul în care ambii sunt şi sportivi.

Bogdan Tudor a câştigat multiple premii la box, kickboxing şi MMA. Deseori se lăuda prietenilor cu condiţia sa fizică. Şi colegii de ring sunt surprinşi de acuzaţii.

Procurorii îi descriu însă pe cei doi jandarmi drept persoane periculoase dispuse să apeleze la forţă pentru a-şi duce la capăt misiunea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Jandarmii care jefuiau prostituate, filmați în timp ce se pregăteau pentru o nouă lovitură