Antena Meniu Search
x

În Timişoara au apărut zece tuburi uriaşe pe care oricine poate picta, indiferent dacă este artist profesionist sau amator

Timişorenii au trăit un moment de maximă confuzie. Asta după ce, în oraş, au apărut zece tuburi uriaşe, care aparent nu puteau fi folosite decât la sistemul de canalizare. Tuburile reprezintă un proiect al autorităţilor locale, care vor să-i îndemne pe oameni să-şi exprime creativitatea.

Vezi și

Timişorenii au trăit un moment de maximă confuzie. Asta după ce, în oraş, au apărut zece tuburi uriaşe, care aparent nu puteau fi folosite decât la sistemul de canalizare. Nici vorbă. Tuburile reprezintă un proiect al autorităţilor locale, care vor să-i îndemne pe oameni să-şi exprime creativitatea. Aşa că acum oricine poate picta pe acele tuburi, indiferent dacă este artist profesionist sau amator. 

Înarmaţi cu pensule şi acuarele în toate nuanţele, artiştii fac Timişoara să vibreze sub jocuri de culoare şi lumină. Acest tânăr a transformat tubul uriaş în propriul şevalet. De trei zile lucrează la o pictură, în aer liber.

Toţi cilindrii uriaşi prezintă în imagini trecutul oraşului de pe Bega. Pe lângă artişti, şi pictorii de ocazie îşi pot exprima creativitatea.

Trecătorii pot admira ciudatele operele în alte nouă locuri din oraş. Chiar şi aşa, arta abstractă nu este înţeleasă chiar de toată lumea. În vreme ce unii sunt încântaţi de ce văd, alţii. nu înţeleg exact ce au în faţă.

Oamenii pot admira modulele până la finalul săptămânii. Tot până atunci timişorenii vor avea parte şi de concerte. Evenimentul are loc în contextul în care oraşul se pregăteşte să devină Capitală Culturală, în 2021.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Stiri sociale » În Timişoara au apărut zece tuburi uriaşe pe care oricine poate picta, indiferent dacă este artist profesionist sau amator