Antena Meniu Search
x

Judecăria din Buzău, mutată în mall-ul din oraș!

Cea mai modernă judecătorie din România va funcţiona din toamnă în Buzău. Dar nu oriunde în Buzău ci în mall-ul din oraş. Bineînţeles, pentru asta, proprietarul centrului comercial urmează să facă mai multe lucrări printre care şi o intrare separată

Vezi și

Cea mai modernă judecătorie din România va funcţiona din toamnă în Buzău. Dar nu oriunde în Buzău ci. în mall-ul din oraş. Bineînţeles, pentru asta, proprietarul centrului comercial urmează să facă mai multe lucrări printre care şi o intrare separată

Din sala de judecată, buzoienii vor putea trece direct la. promenadă prin mall. Judecătoria Buzău va funcţiona din toamnă în centrul comercial. Spaţiul este suficient, bineînţeles că firma trebuie acum să efectueze anumite lucrări.

Cu dosare în braţe, judecători, avocaţi, dar şi simpli cetăţeni, vor merge să judece şi să se judece la mall-ul din Buzău. Timp de cinci ani, până se renovează Tribunalul.

Acum, proprietarul centrului comercial urmează să recompartimenteze clădirea, dar şi să facă o intrare separată pentru judecătorie. Iar pentru noul contract, acesta va încasa lunar aproximativ 15.000 de euro, bani pentru chiria spaţiului de peste 2.000 de metri pătraţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Judecăria din Buzău, mutată în mall-ul din oraș!