Meniu LIVE
Search
x

Judecătoarea Geanina Terceanu a crezut că banii primiți de la Cristi Borcea sunt o dovadă a faptului că e atrăgătoare

A primit atenţii de zecii de mii de euro şi a crezut că banii sunt o dovadă a faptului că e atrăgătoare. Judecătoarea Geanina Terceanu, acuzată că a luat şpagă în dosarul "Transferurilor din fotbal", şi-a recunoscut faptele

la 11.02.2016, 20:06
Vezi și

 A primit atenţii de zecii de mii de euro şi a crezut că banii sunt o dovadă a faptului că e atrăgătoare. Judecătoarea Geanina Terceanu, acuzată că a luat şpagă în dosarul "Transferurilor din fotbal", şi-a recunoscut faptele

Ea Geanina Terceanu. Judecător la Tribunal Bucureşti. Unul important pentru greii din lumea fotbalului, anchetaţi în dosarul Transferurilor. El. Cristian Borcea. Don Juan râvnit de multe doamne. Unul cu mână largă.
Public, judecătoarea nu a spus nimic. La DNA a dat declaraţii complete. A povestit cum s-a întâlnit cu Borcea şi cum el i-ar fi făcut ochi dulci în vara lui 2009, într-una dintre vilele sale, de la marginea Capitalei. Două ore ar fi încercat s-o convingă că e nevinovat, în dosarul Transferurilor. Iar la plecare i-a lăsat în geantă cu plic cu 10.000 de euro. Terceanu i-a luat şi a crezut că sunt un dar, ca între îndrăgostiţi.
"Percepţia mea a fost că această sumă de bani nu-mi fusese dată în legătură cu dosarul pe care-l judecam, ci ca urmare a faptului că eu şi domnul Borcea ne plăcuserăm reciproc, el dorind să ne mai vedem şi ulterior".
Judecătoarea a povestit că Borcea a tot sunat-o după această întâlnire, dar nu s-au mai reîntâlnit. Fraţii Becali au dat şi ei "greutate" genţii judecătoarei. Cu 185.000 de euro. În tranşe. O parte din bani, magistratul i-ar fi folosit ca să-şi cumpere un apartament.
Dosarul a fost trimis în judecată la Curtea de Apel. Terceanu duce şi alte bătălii. Căsătorită cu un judecător, ea are şi un iubit cu care nu are voie acum să vorbească, pentru că e martor în dosar.
Ancheta a scos la iveală că judecătoarea a ascuns aproape 100.000 de euro din şpagă, în Ialomiţa, în casa părinţilor ei, din Movila. I-ar fi dat în grijă plicul cu bani surorii sale. Deşi au plătit, fraţii Becali au fost achitaţi doar în primă fază, dar condamnaţi, la recurs.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Judecătoarea Geanina Terceanu a crezut că banii primiți de la Cristi Borcea sunt o dovadă a faptului că e atrăgătoare