Antena Meniu Search
x

Braşovul va fi promovat pe ecranele din întreaga lume

Patru clipuri publicitare cu judeţul vor ajunge în curând să fie văzute de oameni din Statele Unite ale Americii, Orientul Mijlociu, dar şi din Europa.

de Redactia Observator

la 02.07.2020, 12:12

Vezi și
  • Charlie Ottley a lucrat la două spoturi de promovare.
  • Spoturile vor rula pe unele dintre cele mai importante canale TV din lume.

Discuţii sunt chiar şi cu BBC World, ca aceştia să preia clipurile de promovare. Totul este posibil cu ajutorul celebrului realizator de documentare, Charlie Ottley. 

În prima faza Charlie Ottley a lucrat la două spoturi de promovare pentru mediul online, unul de un minut şi unul realizat ca un scurt clip de 6 minute. De curând a început lucrul la cele patru spoturi care vor rula pe unele dintre cele mai importante canale TV din lume.

Charlie Ottley: Ideea este să facem o campanie pentru cel puţin o lună, cu patru diferite filme uitându-ne la diferite aspecte ale turiştilor în Braşov şi în imprejurimi.

Prin asta municipalitatea speră să reînvie turismul, greu încercat de pandemie, de la poalele Tâmpei. Proiectul a costat 17.000 de euro, bani investiţi de primărie şi adunaţi din taxa de promovare turistică.

George Scripcaru, primarul Braşovului:  Am gândit că pentru Braşov ar fi important să facem un film de prezentare pentru târguri, pentru vizualizare online şi un clip de promovare să fie rulat în plan naţional.

Şi "Breasla cârciumarilor din Braşov" a făcut un scurt film de prezentare prin care să arate cât de bună este mâncarea la poalele Tâmpei.

Oana Coantă, manager restaurant: Braşovul se ştie că are reputaţie de loc unde găseşti foarte multe ingrediente locale şi asta cumva uşurează munca bucătarilor, oamenii sunt destul de creativi şi restaurantele au început în număr mare să achiziţioneze local.

Charlie Otteley a transmis că un film documentar despre România frumoasă va ajunge din octombrie pe cea mai importantă platformă online de filme, Netflix.

Turismul din Braşov a început încet, încet să învie, însă cu siguranţă va mai dura mult până să atingă din nou performanţele de anii trecuţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Braşovul va fi promovat pe ecranele din întreaga lume