Antena Meniu Search
x

Judeţul în care interlopii fac legea. În ultimele luni, au avut loc şapte răfuieli în stradă

Vezi și

În locul poliţiştilor, clanurile de interlopi fac legea în judeţul Gorj. În ultimele luni, grupări mafiote s-au răfuit de 7 ori cu săbii, topoare şi pistoale.

Aşa se face că şeful Poliţiei a fost chemat de urgenţă la Consiliul Judeţean să dea explicaţii.

Numai că acesta este plecat în vacanţă. În Dubai.

Tânărul din Sadu a fost atacat cu cuţitele de mai mulţi membri ai clanului Sandokan. Poliţiştii au tras cu pistolul în aer ca să-i sperie.

Şase indivizi au fost reţinuţi, însă, după 24 de ore, erau deja în libertate. Tot săptămâna trecută, un alt tânăr a primit rănit după ce a fost încolţit de mai mulţi agresori.

Alţi doi indivizi din clanuri rivale s-au urmărit cu maşinile pe străzi apoi s-au ciocnit intenţionat, după care s-au făcut nevăzuţi. 

În urmă cu câteva zile, la Bumbeşti-Jiu, poliţiştii au tras focuri de armă, după ce 6 persoane s-au luptat cu arme albe, în apropierea unei şcoli. 

În total, în ultimele două luni au fost şapte răfuieli în stradă. Chiar şi cu pistoalele.

Şeful poliţiei a fost chemat să dea explicaţii la Consiliul Judeţean. Dar este plecat de două săptămâni. În vacanţă, în Dubai.

În conflictele din stradă, un om a fost omorât, maşina unui interlop a fost incendiată, iar doi poliţişti au fost răniţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Judeţul în care interlopii fac legea. În ultimele luni, au avut loc şapte răfuieli în stradă