Antena Meniu Search
x

Jurnalist român dispărut în Florida

Andrei Postelnicu, fostul corespondent al Antenei 1 în America, a fost dat dispărut după ce s-a prăbuşit cu avionul în Oceanul Atlantic. Chiar el pilota aeronava, când a dispărut de pe radar.

Vezi și

Timp de 3 zile şi 3 nopţi, echipe de salvatori au scotocit pe uscat dar şi în apă. Până acum au găsit bucăţi din avion, dar şi câteva dintre obiectele pilotului. De el însă, nicio urmă.

Poliţiştii că avionul s-ar fi prăbuşit, undeva, în apă, în zona insulei Hutchinson. 

Avionul de mici dimensiuni a dispărut de pe radar sâmbătă dimineaţa, când în America era încă seară. La manşă se afla Andrei Postelnicu, fost corespondent al Antenei 1 la New York.

Avionul, un Piper Cherokee, a decolat de pe aeroportul Marathon din Florida Keys şi ar fi trebuit să ajungă la Vero Beach în aceeaşi seară. S-ar fi prăbuşit în Oceanul Atlantic, în apropiere de insula St. Lucie. Acasă, la Constanţa, părinţii jurnalistului, încă mai speră ca fiul lor să se fi salvat.

Din păcate, veştile nu sunt deloc bune. Echipele de căutare au găsit un rucsac în care se aflau actele pilotului dar şi o cizmă, pe plaja de pe insula Hutchinson. Obiectele au fost aduse de valuri la ţărm.

Cele două obiecte au fost găsite de oamenii de pe plajă la 5 mile distanţă unul de altul. Acest lucru îngreunează munca echipelor de salvare care nu pot determina locul exact al prăbuşirii.

Jurnalist de meserie, Andrei visa să devină pilot de linie. Acum 4 ani, şi-a luat brevetul pentru avioane de mici dimensiuni. Aeronava pe care o pilota era închiriată de la o companie locală. Înainte să plece în această călătorie, a vorbit cu cel mai bun prieten.

"Vorbisem mai demult şi îmi spunea că urmează o vacanţă de zbor. Am încercat să iau legătura cu el chiar în acest week-end şi mi s-a părut foarte ciudat că nu mi-a răspuns la niciunul dintre telefoane", a povestit acesta.

Andrei Postelnicu are 37 de ani. A plecat din România la 17 ani şi de-atunci a lucrat pentru mai multe cotidiane şi televiziuni din străinătate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Jurnalist român dispărut în Florida