Antena Meniu Search
x

Klaus Iohannis a cerut, din nou, demisia premierului Viorica Dăncilă

Războiul dintre Palatul Victoria şi Palatul Cotroceni ia amploare. Klaus Iohannis a cerut din nou demisia premierului Viorica Dăncilă.

Vezi și

Războiul dintre Palatul Victoria şi Palatul Cotroceni ia amploare. Klaus Iohannis a cerut din nou demisia premierului Viorica Dăncilă. Preşedintele a criticat rezultatele economice ale programului de guvernare, printr-un mesaj extrem de dur, citez: "Partidul Social Democrat a amanetat viitorul ţării". La fel de dur i-a replicat şi Liviu Dragnea, care spune că sunt doar minciuni.

Este a doua oară, în mai puţin de două săptămâni, când şeful statului îi cere premierului să plece din fruntea Executivului.Nici acum, Viorică Dăncilă nu i-a răspuns preşedintelui. I-a dat replica, în schimb, liderul PSD, Liviu Dragnea. 

Într-o declaraţie de 15 minute, Klaus Iohannis a criticat activitatea Guvernului în primul trimestru al anului.

Klaus Iohannis: "PSD are tot felul de priorități: lupta cu BNR, lupta cu investitorii, cu multinaționalele, numai cu fondurile europene nu prea se luptă, pentru că, dacă s-ar lupta în interesul românilor, ar trage banii și ar realiza investiții."

Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene: "Pentru mine este chiar de neînțeles modul în care domnul președinte a vorbit despre evoluția fondurilor europene. Avem o creștere cu 44% mai mare decât în anul precedent."

Războiul politic a început în momentul în care Viorica Dăncilă a făcut o vizită oficială în Israel, fără acceptul lui Klaus Iohannis. De atunci, premierul şi preşedintele nu s-au mai întâlnit - dar vor sta faţă în faţă mâine, la recepţia de Ziua Europei, un eveniment la care inclusiv Liviu Dragnea a decis să participe. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri sociale » Klaus Iohannis a cerut, din nou, demisia premierului Viorica Dăncilă