Antena Meniu Search
x

Mesajul președintelui Klaus Iohannis pentru românii care încalcă legea: Vă păcăliți singuri!

Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj ferm românilor care continuă să încalce legea și să ignore măsurile restrictive impuse de autorități.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 14.04.2020, 14:46

Mesajul președintelui Klaus Iohannis pentru românii care încalcă legea: Vă păcăliți singuri! - Presidency

Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj ferm către românii care continuă să încalce legea și să ignore măsurile restrictive impuse de autorități.

”Fac un apel la toți cei care cred că lucrurile nu sunt atât de grave și continuă să ignore reglementările autorităților. Nu păcăliți instituțiile statului, vă păcăliți singuri! Îi păcăliți pe cei dragi vouă, pe copiii, părinții și bunicii voștri pe care îi puneți în pericol pentru că nesocotiți măsuri luate pentru protejarea vieții voastre și a semenilor voștri”, a spus Klaus Iohannis. 

Șeful statului a subliniat că „orice pas făcut dincolo de liniile trasate de aceste reglementări poate însemna îmbolnăvirea voastră și, mai departe, a celor dragi”

”Nu vă expuneți și nu îi expuneți pe cei de lângă voi! Fiți responsabili și solidari!”, a mai spus Klaus Iohannis.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat marți că a semnatul decretul de prelungire cu 30 de zile a stării de urgență, instituită în 16 martie pentru a limita propagarea pandemiei de coronavirus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Mesajul președintelui Klaus Iohannis pentru românii care încalcă legea: Vă păcăliți singuri!