Antena Meniu Search
x

La 15 ani a distrus o mașină

Pentru o primă experienţă la volan, un adolescent de 15 ani din Dej şi-a adăugat o nouă infracţiune penală în cazierul judiciar. Băiatul a plecat dintr-o parcare cu o maşină al cărei şofer uitase cheile în contact

Vezi și

Pentru o primă experienţă la volan, un adolescent de 15 ani din Dej şi-a adăugat o nouă infracţiune penală în cazierul judiciar. Băiatul a plecat dintr-o parcare cu o maşină al cărei şofer uitase cheile în contact. 

Adolescentul a încercat să-şi încheie plimbarea fără incident, dar n-a ştiut să oprească maşina. În schimb, a lovit stâlpul de susţinere al unei copertine care înconjoară o mică parcare.

Zgomotul i-a speriat pe locatarii care şi-au lăsat maşinile în faţa blocului. Oamenii au văzut pe geam ce se întâmplă.

În acelaşi timp, bărbatul care uitase cheile în contact îşi încerca norocul într-o casă de pariuri. Abia la plecare şi-a dat seama că maşina nu îl mai aşteaptă lângă trotuar.

Adolescentul de 15 ani nu este la prima lui infracţiune. El este cercetat pentru furt, distrugere şi conducerea unui autoturism fără permis, dar poliţiştii nu îl pot reţine înainte să fie consultat de un psihiatru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » La 15 ani a distrus o mașină