Antena Meniu Search
x

La 78 de ani, cel mai bun prieten al lui Sergiu Nicolaescu trăieşte de pe o zi pe alta

Cascadorul Paul Petrovici pictează tablouri şi face rame, ca să nu moară de foame cu un ajutor social de 150 de lei. N-are pensie şi spune ca vinovată este văduva regizorului.

Vezi și

 Sustine ca Dana Nicolaescu l-a dat afară din casa de la 2 Mai şi nu ar fi de acord să-i dea o adeverinţă pentru dosarul de pensie. Paul Petrovici, fost cascador în filmele lui Sergiu Nicolaescu şi prieten cu regizorul, trăieşte greu la bătrâneţe.

Dintr-un ajutor social, de 150 de lei. În ultimii 20 de ani, a fost angajat la firma lui Nicolaescu şi locuia în curtea vilei din 2 mai. Până anul trecut, când Dana Nicolaescu l-a dat afară de acolo.

Dar cu ultima soţie a lui Nicolaescu, vechiul prieten nu s-a înţeles niciodată. Şi pentru că a refuzat să plece din casa de la mare, Dana l-ar fi aruncat în stradă, acum un an.

Paul Petrovici pictează şi face rame pentru tablouri, în curtea unor apropiaţi, care i-au oferit un acoperiş. Văduva regizorului nu a fost de găsit ca să îşi spună propria versiune.

Petrovici spune că s-ar răzbuna pe el pentru că e martor în procesul pe care i l-a intentat cumnata ei. Iolanda Nicolaescu a contestat în instanţă testamentul prin care regizorul i-a lăsat mai tinerei sale soţii toată averea - în jur de un milion de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » La 78 de ani, cel mai bun prieten al lui Sergiu Nicolaescu trăieşte de pe o zi pe alta