Antena Meniu Search
x

La Arad, în centrul oraşului, oamenii vor să strângă un munte de monede

Idee ingeniosă în Arad. Bunuţ peste bănuţ, în centrul oraşului, într-o tonetă de plastic, oamenii strâng bani pentru modernizarea secţiei de pediatrie de la spitalul judeţean

Vezi și

Idee ingeniosă în Arad. Bunuţ peste bănuţ, în centrul oraşului, într-o tonetă de plastic, oamenii strâng bani pentru modernizarea secţiei de pediatrie de la spitalul judeţean. Iniţiatorii proiectului speră să adune nici mai mult, nici mai puţin de o tonă de monede.

Iar începutul pare promiţător. Încă de dimineaţă, arădeni cu copii de mână şi cu borcane pline de fise au mers să doneze pentru singurul spital din judeţ care are secţie de pediatrie pentru sugari.

Toneta din plastic, aşezată în centrul oraşului Arad, atrage repede atenţia trecătorilor. Chiar de pe stradă, oamenii află că pot ajuta secţia de pediatrie a spitalului judeţean.

În mai puţin de o oră, arădenii au donat șapte kilograme de monede. Un cântar instalat pe tonetă înregistrează greutatea în bani, în fiecare secundă. Schimbarea acestor monede ar duce la un echivalent de aproximativ 20,000 de euro, care este o sumă şi pe care noi am vrea să o investim în mobilierul de la pediatrie din cadrul spitalului judeţean Arad.

Conducerea spitalului judeţean Arad ar avea nevoie de o secţie de pediatrie pentru sugari extinsă, dar asemenea lucrări ar costa aproape 1 milion de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » La Arad, în centrul oraşului, oamenii vor să strângă un munte de monede