Antena Meniu Search
x

Educaţia se face cu pumnul! Încă o mamă şi-a găsit copilul rănit la o şcoală specială

Şcoala specială de copii bătuţi. Încă un părinte îi acuză de rele tratamente pe angajaţii şcolii speciale numărul 11 din Bucureşti. Al treilea. Părinţii au dus-o pe fetiţă o singură zi acolo şi s-au lecuit.

Vezi și

Copila a fost găsită cu răni în toaleta şcolii. Îngijitorii au dat vina pe alt copil, dar mama acuză neglijenţa dascălilor. Inspectorii şcolari au făcut o anchetă-fulger, dar pe alt caz. Rezultatul: nimeni nu e de vină.

Alexandra a învăţat o singură zi la şcoala specială numărul 11. A fost suficient. A fost găsită de mama ei cu răni la mână şi vânătăi pe corp.

Au trecut patru luni de atunci şi nu s-a luat nicio măsură. Directoarea a dat vina pe alt copil şi pe mama lui.

Alexandra are o malformaţie la creier, retard şi epilepsie. O listă prea lungă de boli pentru un copil de 5 ani. Chiar şi aşa, Alexandra înţelege multe. Doar că nu poate să se exprime. O face mama în locul ei.

Cei care lucrează la şcoala specială se tem să nu fie desfiinţat acest tip de învăţământ din cauza scandalurilor. Trei la aceeaşi şcoală. Inspectorii nu ştiu nimic despre incidentul cu Alexandra. Ştiu de altele şi cu toate acestea nu au făcut nimic. În cazul fetiţei căzute de la etaj, inspectorii şcolari mai aşteaptă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Educaţia se face cu pumnul! Încă o mamă şi-a găsit copilul rănit la o şcoală specială