Antena Meniu Search
x

Un ofiţer de la Crimă organizată e în comă după ce a fost împuşcat în cap, în propria casă, de noua lui iubită

Un poliţist a fost împuşcat în cap de iubita lui. S-a întâmplat azi-noapte, în Slatina. La Poliţie a sunat chiar femeia.

Vezi și

Un poliţist a fost împuşcat în cap de iubita lui. S-a întâmplat azi-noapte, în Slatina. La Poliţie a sunat chiar femeia. Şi, în apelul de la 112, a spus că pistolul s-a descarcat din greşeală. Şi ea, şi ofiţerul, ar fi băut înainte de incident. Iar arma ar fi "testat-o" în joacă. Ofiţerul e internat în spital, în comă. 

Miezul nopţii. Într-un cartier din Slatina, răsună focuri de armă. Prima ipoteză: tentativă de omor! Victima, un ofiţer de la Crimă Organizată. În apartamentul poliţistului, iubita lui s-ar fi jucat cu arma personală a ofiţerului. Apelul de la 112 confirmă că a fost, de fapt, un accident.  

Tânăra a manevrat pistolul încărcat. Un glonţ a plecat din ţeavă şi a trecut, mai întâi, prin mâna ei stângă. Doar că, în aceeaşi direcţie, era iubitul ei, Bogdan Dumitrescu. A fost împuşcat în cap. 

Procurorul care a preluat dosarul susţine că arma era ciudată. Nu avea piedică. Aşa că s-a descărcat uşor, doar prin apăsarea pe trăgaci. 

Pe acelaşi subiect

Speriată, tânăra şi-a sunat întâi o prietenă. Apoi, a cerut ajutor la 112. Medicii de pe ambulanţă i-au găsit, pe ea în stare de şoc, iar pe el, inconştient. 

Cercetarea la faţa locului arată şi un posibil motiv al incidentului.  

Bogdan Dumitrescu are 33 de ani şi doi copii. Anul trecut a divorţat. Pe noua sa iubită a cunoscut-o în urmă cu doar o săptămână. Tânăra are acum dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un ofiţer de la Crimă organizată e în comă după ce a fost împuşcat în cap, în propria casă, de noua lui iubită