Antena Meniu Search
x

Lacrimi si suferinta pentru Cosmin. Tanarul rapper strivit de masina unui nepot de milionar, condus pe ultimul drum

Un cantec ca o premonitie. Cosmin avea 20 de ani. Era rapper. In muzica lui moartea era doar un cuvant pe care-l potrivea ca pe o rima. In viata lui, insa, moartea a venit cu viteza unui bolid de lux.

Vezi și

A plecat dintre noi, in aplauze. Asa cum si-a trait si cele mai frumoase momente din viata, pe scena. A plecat dincolo, lasand in mintea celor dragi, un chip vesel, prietenos. Si amintirea unui tanar, mereu pregatit sa cante. Pe ultimul drum, Cosmin a luat cu el hainele de rapper.

Ingenuncheata de durere, mama lui nu poate intelege de soarta schimba cursul firesc al vietii si al mortii. O durere in fata careia pana si preotii plang. “Un parinte care isi vede ingropat copilul.Nu exista nimic mai dureros in aceasta lume in care traim”, spune tatal lui Cosmin.

Ultimul drum al lui Cosmin a fost presarat cu lacrimi, flori si mesaje de adio. Unele rostite printre suspine, altele scrise pe coroanele impletite din garoafe albe si rosii..

Cu fotografia prietenului lor in piept, colegii l-au urmat, tacuti, pana la groapa..

Ultima fila din viata lui Cosmin a venit pe neasteptate. Duminica dimineata, la ora 05.00. A sfarsit pe asfalt, lovit de bolidul unui nepot de milionar. Si a plecat dincolo, odata cu prietenul sau cel mai bun, Andrei.

Durerea nu s-a sfarsit, insa. Maine, isi vor lua adio de la Andrei. Un alt prieten bun pe care l-au pierdut mult prea devreme. Cosmin si Andrei vor canta de acum pentru ingeri. Impreuna, asa cum au facut-o si pe pamant.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Lacrimi si suferinta pentru Cosmin. Tanarul rapper strivit de masina unui nepot de milionar, condus pe ultimul drum