Antena Meniu Search
x

Leii lui Nutu Camataru nu mai pleaca in Africa

Interlopul nu si-a dat acordul pentru ca leul Simbad si leoaica Baghera sa ajunga la peste 15.000 mii de kilometri departare, acolo unde vrea sa-i duca o asociatie care se ocupa de protectia animalelor.

Vezi și

Desi ii tinea ilegal, avocatii interlopului spun ca leii trebuie sa ramana in tara. Ori la Nutu, ori la gradina zoologica din Bucov unde se afla acum.

Fiorosul leu Simbad si leoaica Baghera, adica leii lui Nutu Camataru, mai au de asteptat pana cand vor calca pe pamant african.

Desi Asociatia Vier Pfoten ar vrea sa-i trimita in rezervatia Lionsrock din Africa de Sud la jumatatea lunii aprilie, Nutu Camataru nu vrea insa sa-i lase sa plece.

„Pana la finalizarea anchetei a procesului in care Nutu Camataru e chemat sa raspunda pentru detinerea animalelor, nimeni, nicio asociatie romaneasca austriaca sau hotentota nu poate sa dispuna de acesti lei”, spune avocata Paula Iacob.

Nutu Camataru a ramas fara animalele preferate, patru lei si doi ursi, la sfarsitul lunii februarie, dupa ce a fost arestat.

Leii si ursii fac deliciul vizitatorilor gradinii zoologice din Bucov, unde se afla acum. Leii si ursii fac deliciul vizitatorilor gradinii zoologice din Bucov, unde se afla acum.

Avocata lui Nutu Camataru a anuntat ca daca acesta va pierde animalele in instanta si-ar dori ca ele sa ramana la gradina zoologica din Bucov, adica in proprietatea statului roman.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Leii lui Nutu Camataru nu mai pleaca in Africa