Antena Meniu Search
x

Lider al traficului de tigari, arestat

Manelistul Ion Petrisor a fost saltat in aceasta dimineata din pat de mascati. Este suspect intr-un caz de trafic cu tigari. Ar fi chiar unul din liderii gruparii cu ramificatii in Iasi, Neamt, Suceava, Mures, Bistrita-Nasaud si Bucuresti, dar si in strainatate. In total procurorii DIICOT au facut astazi 56 de perchezitii acasa la suspectii de contrabanda.

Ion Petrisor, pe numele lui real Paul Iova ar fi fost unul dintre coordonatorii gruparii. Barbatul a mai avut probleme cu traficul de tigari si in anii trecuti, fiind chiar arestat intr-un caz similar. Atunci a fost eliberat repede.

Acesta a devenit cunoscut dupa ce a organizat ani la rand concursul “Miss Piranda”.

61 de persoane au fost duse azi la audieri in Suceava, toti membri ai grupului infractional organizat transfrontalier. Erau grupati ca un cartel, fiecare avand rolul lui. Existau cumparatori, carausi, vanzatori si oameni de legatura intre ei sau vamesi.

Tigarile erau luate din Ucraina si Republica Moldova si vandute in Romania, Turcia, Grecia, Spania, Germania si Marea Britanie.

Numai in tara noastra, spun anchetatorii, traficantii ar fi introdus peste 1.400.000 de pachete tigari, in valoare totala de aproximativ 3.200.000 dolari. Pe parcursul cercetarilor, anchetatorii au descoperit si confiscat o linie completa de productie de tigari dar si peste sapte milioane de tigarete a caror valoare depaseste un milion de dolari.

In ancheta sunt implicati si politisti din Anglia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Lider al traficului de tigari, arestat