Antena Meniu Search
x

Liderii europeni hotărăsc soarta Greciei

Europa stă cu ochii aţintiţi pe Grecia, în această seară. La Bruxelles se decide acum soarta a 11 milioane de eleni. Liderii europeni vor lua o hotărâre cu planul de măsuri în faţă. Un plan drastic propus chiar de premierul grec, Alexis Tsipras

Vezi și

Europa stă cu ochii aţintiţi pe Grecia, în această seară. La Bruxelles se decide acum soarta a 11 milioane de eleni. Liderii europeni vor lua o hotărâre cu planul de măsuri în faţă. Un plan drastic propus chiar de premierul grec, Alexis Tsipras.

Discuţii aprinse, cu uşile închise, toate desfăşurate la Bruxelles. Pentru soarta Greciei e ziua decisivă. Iar hotărârile le iau oficilii Uniunii la un summit extraordinar, început în urmă cu câteva ore. Summit care are toate şansele să ţină toată noaptea. Reuniunea Eurogrup de ieri-noapte nu a dat niciun rezultat. Astăzi discuţiile miniştrilor de finanţe s-au reluat.

Presa germană a publicat un document care susţinea că Guvernul Cancelarului Angela Merkel ia în calcul inclusiv ieşirea temporară a Greciei din Zona Euro, pentru 5 ani.

Pentru că se anunţă negocieri dure şi de lungă durată la Summitul Eurogrup, Preşedintele Consiliului European a anunţat, pe Twitter, că al doilea summit, cel al Consiliului European, la care trebuia să participe şi preşedintele Iohannis, a fost anulat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Liderii europeni hotărăsc soarta Greciei