Antena Meniu Search
x

O sută de mii de oameni au ales Marea Neagră ca destinaţie în acest weekend

A fost un weekend extrem de aglomerat pe litoral, 100 de mii de oameni au ales să se relaxeze la mare.

de Redactia Observator

la 20.07.2020, 17:02

Vezi și
  • Cel mai aglomerat weekend pe litoral de la începutul sezonului
  • Cel mai bine se vând sejururile la hotelurile de lux

Deşi numărul este mare hotelierii spun că nu este nici pe departe ceea ce sperau pentru anul acesta. Pandemia i-a făcut pe români să renunţe la vacanţe sau să le scurteze.

O suta de mii de turişti au umplut litoralul în weekend. Dacă ne raportăm la cifrele de anul trecut, pare puţin. Totuşi.

Cristiana Bârcă - manager de hotel: Situatia este ciudata, acesta este termenul potrivit. este sub asteptari fata de ce speram pentru anul acesta dar peste asteptari fata de ce luasem in calcul in aprilie/mai.

Sătui de pandemie, mulţi români aleg să plece în weekend la mare. Iar unii dintre ei se încumetă chiar să cumpere şi sejururi mai lungi.

Ştefan Necula - agent de turism: Din aceasta saptamana se va aglomera si vor veni oameni cu sejururi mai lungi decat doar de weekend.

Cel mai bine se vând sejururile la hotelurile de lux unde o vacanţă de o săptămână costă aproximativ 5.000 de lei.

Hotelurile de 3 stele se umplu, însă, doar în weekend. Iar preţurile sunt în creştere. Pentru 12 zile de vacanţă alături de soţie şi copil, un turist a plătit cu 2.500 de lei mai mult decât anul trecut.

Cum viitorul nu este sigur, investitorii din horeca se bucură de fiecare weekend aglomerat, chiar dacă asta înseamnă că, de multe ori, regulile de distanţare nu prea se respectă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » O sută de mii de oameni au ales Marea Neagră ca destinaţie în acest weekend