Antena Meniu Search
x

"Litoralul pentru toţi", o modalitate de a merge în vacanțe ieftine la mare

Avem o veste bună pentru cei care nu au ajuns încă la mare anul acesta. Nu este prea târziu. Prima zi de toamnă marcheză începutul oficial al programului "Litoralul pentru toţi", iar asta înseamnă că, de astăzi, pe litoral, preţurile scad chiar şi cu 50%.

de Redactia Observator

la 01.09.2020, 16:59

Vezi și
  • Vremea frumoasă şi numărul mare de turişti fac ca atmosfera să fie ca în plin sezon.
  • "Litoralul pentru toţi" aduce o scădere semnificativă a preţurilor de cazare.

Calendaristic, vara ne părăseşte, dar căldura încă ne îmbie să mergem la mare. Şi nu este o ideea rea, deoarece programul "Litoralul pentru toţi" aduce o scădere semnificativă a preţurilor de cazare.

Iar începând de azi preţurile la cazare scad la jumătate faţă de cele practicate în vârf de sezon. Astfel că, în sudul litoralului, preţurile pornesc de la 60-70 de lei cazarea pentru o cameră dublă la un hotel de două stele, fără mese incluse.

În nord, cazarea la un hotel de trei stele porneşte de la 114 lei pe noapte. Iar la un hotel de patru stele din Mamaia închirierea unei camere porneşte de la 250 de lei pe noapte, fără mese incluse.

Turiştii care preferă să-şi petreacă sejurul la mare la sfârşit de sezon sunt în general familii cu copii.

Copiii se bucură cel mai mult de zilele calde de toamnă, mai ales că este o modalitate ideală de a-şi încărca bateriile, înainte de revenirea la şcoală.

Zeci de mii de turişti au ales să îşi petreacă sejurul la mare la început de toamnă. Motivele sunt simple: este mai liber, mai sigur, mai ieftin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » "Litoralul pentru toţi", o modalitate de a merge în vacanțe ieftine la mare