Antena Meniu Search
x

Localitatea iluminată ECO

Comuna giurgiuveană Colibaşi e de azi o localitate ECO. Localnicii au primit becuri ecologice de la echipele celui mai mare furnizor de energie electrică.

Vezi și

Comuna giurgiuveană Colibaşi e de azi o localitate ECO. Localnicii au primit becuri ecologice de la echipele celui mai mare furnizor de energie electrică. Iniţiativa face parte dintr-un proiect mult mai amplu.

Regula a fost una simplă, aplicată în mod egal pentru toată lumea. Pentru ca locuitorii din Colibaşi să aibă casa luminată ECO au fost nevoiţi să-şi dea la schimb vechile becuri.

Pentru cei care nu au putut veni la Casa de Cultură din sat pentru a-şi ridica becurile, echipele le-au dus la domiciliu şi le-au şi montat. În total au fost înlocuite becurile incandescente din 1300 de gospodării de pe raza localităţii Colibaşi. Asta înseamnă că în jur de 3000 de oameni vor economisi anual, în total, nu mai puţin de 100.000 de lei.

După ce au fost împărţite toate becurile, locuitorii au luat parte la o tombolă cu zeci de premii. Astfel, comuna Colibaşi, din judeţul Giurgiu, a devenit a 4-a comunitate implicată în proiectul de responsabilitate socială dezvoltat de cel mai mare furnizor de energie electrică din România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Localitatea iluminată ECO