Antena Meniu Search
x

Locuitorii unui bloc din Capitală au stat vreme de o întreagă săptămână în propriile locuinţe ca într-o saună!

Locuitorii unui bloc din Capitală au stat vreme de o întreagă săptămână în propriile locuinţe ca într-o saună.Totul după ce câteva ţevi de termoficare au cedat, iar apa s-a scurs în subsolul blocului. Oamenii s-au trezit cu un condens de nedescris în case.

Vezi și

Locuitorii unui bloc din Capitală au stat vreme de o întreagă săptămână în propriile locuinţe ca într-o saună. Totul după ce câteva ţevi de termoficare au cedat, iar apa s-a scurs în subsolul blocului. Oamenii s-au trezit cu un condens de nedescris în case. Revoltaţi, spun că deşi au sunat imediat ca cineva să intervină, ajutorul a apărut de abia după şapte zile.

De o săptămână întreagă, oamenii dintr-un bloc din cartierul Militari se confruntă cu o astfel de situaţie. Locuitorii se simt în propriile apartamente ca într-o saună. Pereţii sunt complet uzi şi nici măcar găleţile nu mai pot opri apa care se tot scurge pe tencuială.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În toiul iernii, mulţi stau cu geamurile deschise. Altfel, ferestrele se aburesc complet, iar condensul este de nesuportat. Totul a început din cauza unor ţevi ale reţelei de termoficare care s-au fisurat. Iar apa fierbinte s-a scurs direct în subsolul blocului.

Oamenii spun că au sunat la RADET încă de la primele semne. Au primit în schimb.promisiuni. De abia seara trecută o echipă s-a deplasat în zonă, să găsească o soluţie.

Oamenii vor acum să ceară despăgubiri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Locuitorii unui bloc din Capitală au stat vreme de o întreagă săptămână în propriile locuinţe ca într-o saună!