Antena Meniu Search
x

Video Locul din Bucureşti unde bicicliştii nu mai au voie după ora 18. Explicaţia: n-ar face decât să-i încurce pe oamenii ieşiţi la plimbare

Bicicliştii par să nu mai aibă loc pe străzile din România. Nici pe trotuare, nici în parcuri. Mai multe spaţii publice din Bucureşti au pus semnul de interzis pentru ciclişti, pe motiv că-i încurcă pe pietoni. Pe de altă parte, la Timişoara, bicicliştii îşi fac singuri dreptate. Pe un bărbat l-au lăsat nervii când a văzut încă un şofer care parcase pe trotuar şi a sărit să îl bată

de Redactia Observator

la 12.10.2022, 19:54

Vezi și

Cu doar câteva minute înainte de incident, şoferul îşi parcase maşina în faţa casei de pariuri unde lucra - fapt care l-a făcut pe biciclist să vadă negru în faţa ochilor.

S-a năpustit asupra tânărului de 21 de ani şi l-a trântit la pământ. În imagini se observă cum fetiţa agresorului priveşte îngrozită scandalul. 

Fetiţa: Tati, ce ai făcut? Opreşte-te! Să nu mai faci aşa ceva.

Lucrurile au degenerat rapid. 

Pe acelaşi subiect

Denis Dincă, victimă: Eu am ieşit afară şi i-am spus că imediat o să dau maşina la o parte că el stătea cu piciorul pe maşină. Mi-a dat aici în spate la cap, a intrat cu bicicleta în genunchi şi m-a strâns de degete foarte tare, nici nu mi le mai simt. N-am vrut sincer să ripostez pentru că am văzut că era şi cu fetiţa şi nah. 

Victima încearcă acum să îşi facă dreptate în instanţă. 

Aurora Voicilă – IPJ Timiș: În acest moment poliţiştii efectuează cercetări într-un dosar penal sub aspectul săvârşirii de lovire sau alte violente şi fac verificări în vederea depistării biciclistului.

Bicicliştii interzişi pentru a nu deranja pietonii

La Bucureşti, nu toate spaţiile publice sunt prietenoase cu bicicliştii. Cei care vor să facă mişcare în parcul de la Lacul Morii, trebuie să îşi pună pofta în cui după ora şase seara. Explicaţia neoficială e că după această oră e mai aglomerat în parc şi bicicliştii n-ar face decât să-i încurce pe oamenii ieşiţi la plimbare. 

Reporter: Dacă ei acum se plimbă după ora 18:00, le aplicaţi sancţiuni, se întâmplă ceva?

- O parte dintre ei nu ştiu de program şi prevenim. 

Reporter: Păi şi de zilele viitoare? Se aplică şi sancţiuni.  

De cealală parte, bicicliştii vor să se bucure şi ei de parc la fel ca toţi ceilalţi.  

BiciclistAr trebui să scoată şi orele astea să lase permanent. Părerea mea, ca biciclist.

Cei care nu respectă regulile riscă amenzi între 200 şi o mie de lei. În acelaşi timp, există şi parcuri în care se poate circula în voie, cum ar fi Herăstrău. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Locul din Bucureşti unde bicicliştii nu mai au voie după ora 18. Explicaţia: n-ar face decât să-i încurce pe oamenii ieşiţi la plimbare