Antena Meniu Search
x

Locul de joacă pentru copii s-a mutat acasă

Trambuline, tobogane, căsuţe de joacă sau cutii cu nisip! Când parcurile se închid, imaginaţia prinde aripi. Mai ales în cazul părinţilor care fac tot posibilul să transforme casele şi curţile în spaţii de distracţie pentru cei mici. Aşa se face că, în timp ce mulţi comercianţi se plâng de o scădere a vânzărilor, cei care comercializează jucării de exterior spun că vând de două ori mai multe produse decât anul trecut.

de Redactia Observator

la 07.05.2020, 18:29

Vezi și
  • Părinții caută metode pentru a ține copiii ocupați
  • Vânzările de produse pentru copii au crescut

De mai bine de o lună şi jumătate Anais nu mai merge la grădiniţă, nici nu mai iese la joacă în parc. Aşa că părinţii au căutat soluţii să o ţină ocupată în curtea casei. Foarte mulţi părinţi au gândit la fel în aceste zile.

Precupările lor se reflectă, direct, în vânzările marilor magazine. Pe tot mai multe site-uri stocurile de jucării pentru exterior sunt aproape epuizate şi asta din cauza cererii mari.

Şi asta în condiţiile în care nu toate casele au o grădină, iar cele care au totuşi una, nu au spaţiu pentru toate toboganele şi trambulinele pe care le vor cei mici.

Preţurile pentru ansamblurile de joacă încep de la 250 de lei și pot ajunge să depășească şi 5.000 de lei.

Şi dacă cei care stau la curte au pe jumătate bătălia câştigată, la bloc, provocarea este cu atât mai mare cu cât spaţiul este limitat. Cu imaginaţie, se poate face însă cel mai frumos loc de joacă şi în interior.

Pe Facebook, mulţi părinţi se laudă în aceste zile cu spaţiile amenajate ingenios în doar câţiva metri pătraţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Locul de joacă pentru copii s-a mutat acasă