Antena Meniu Search
x

Multi-vitaminele, hulite de cercetători : "Sunt o RISIPĂ de bani. Aruncaţi banii la toaletă pentru nimic!"

Potrivit studiilor, numărul persoanelor care folosesc suplimente alimentare este în creştere. Cercetătorii susţin însă, că multi-vitaminele sunt inutile pentru cei mai mulţi oameni. Cercetătorii susţin că cei care iau în mod regulat multi-vitamine au doar "urina foarte scumpă".

Potrivit studiilor, numărul persoanelor care folosesc suplimente alimentare este în creştere. Cercetătorii susţin însă, că multi-vitaminele sunt inutile pentru cei mai mulţi oameni.

Specialiştii susţin că cei care iau în mod regulat multi-vitamine au doar "urina foarte scumpă".

Potrivit cercetătorilor, nu există niciun beneficiu pentru persoanele care iau suplimente alimentare.

Specialiştii susţin că singurele vitamine care chiar au efect, sunt cele prescrise de medici pentru tratarea anumitor deficienţe, diagnosticate medical.

Pe acelaşi subiect

De exemplu, doctorii vor prescrie acid folic femeilor însărcinate, Vitamina D pentru persoanele cu un nivel scăzut de expunere la soare şi fier persoanelor vegetariene sau care au un deficit al vitaminei în organism.

Medicii sunt de acord că vitaminele sunt benefice în sezonul rece, însă multi-vitaminele nu.

"Aveţi nevoie de o dietă sănătoasă. Aruncaţi banii la toaletă, fără niciun beneficiu", afirmă doctorii, citaţi de Daily Mail.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Multi-vitaminele, hulite de cercetători : "Sunt o RISIPĂ de bani. Aruncaţi banii la toaletă pentru nimic!"